Türknet’te müşteri hizmetleri yok demek yanlış olur. Öncelikle bir probleminiz olduğunda resmi sitede üyelik girişi yaparak sorununuzu bildirebilirsiniz. 24 saat içerisinde sizi telefonla arayıp mevzuyu hallediyorlar zaten. Ayriyetten Türknet’in arayıp konuşabileceğiniz destek hattı da mevcut. 2 senedir Türknet kullanıyorum, yaşayacağınız tek problem interneti bağlatırken TT kaynaklı oluşan uzun bekleme süresi. Başka bir şey değil. Ayriyetten internetinde bir problem çıkarsa çözülmesi neredeyse imkansız cümlesi beni benden aldı. Tebrikler.ben türkneti pek önermem şahsen verdikleri hız gayet stabil ama türknette müşteri hizmetleri yok. Eğer internetinde bir sorun çıkarsa çözülmesi nerdeyse imkansız.Ben taahhüt bitince netspeed'e geçiş yapmayı düşünüyorum
bende türknet e geçtim yaklaşık 6 7 ay önce, ilk başta 16 mbit di bana da port yok dediler sonra biz türktelekom la iletişime geçicez port için şimdilik 16mbit paket den devam edin dedi türknet sitesinde paket yükseltme yerinden ara ara deneyin dediler yaklaşık 3 hafta yada 1 ay sonra denerken kabul etti 1 gün sonra da 35 mbit oldu şuan oyunları 4mb/s olarak indiriyorum hatta bazen 5mb/s bile oluyor çok memnunum. ---- Terimlerde bi hatam olduysa affola
ben türkneti pek önermem şahsen verdikleri hız gayet stabil ama türknette müşteri hizmetleri yok. Eğer internetinde bir sorun çıkarsa çözülmesi nerdeyse imkansız.Ben taahhüt bitince netspeed'e geçiş yapmayı düşünüyorum
Türknet’te müşteri hizmetleri yok demek yanlış olur. Öncelikle bir probleminiz olduğunda resmi sitede üyelik girişi yaparak sorununuzu bildirebilirsiniz. 24 saat içerisinde sizi telefonla arayıp mevzuyu hallediyorlar zaten. Ayriyetten Türknet’in arayıp konuşabileceğiniz destek hattı da mevcut. 2 senedir Türknet kullanıyorum, yaşayacağınız tek problem interneti bağlatırken TT kaynaklı oluşan uzun bekleme süresi. Başka bir şey değil. Ayriyetten internetinde bir problem çıkarsa çözülmesi neredeyse imkansız cümlesi beni benden aldı. Tebrikler.
Şuan evinde bağlı olan Türk Telekom vdsl mi adsl mi peki ?
TürkTelekom altyapısı olan bir bölgedeysen hız felan bekleme.
Bende aynı tarifeden kullanmıştım ama hızım 0.5 mbps idi bende iptal ettirdim.