TürkNet'e Geçtim Geçiş Sürecim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hayırlı olsun, ben daha elektrikçi bekliyorum kablo çekicekler diye.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
2 evimde de Türknet var. Doğru karar vermişsiniz. Hafta sonları akşam 7 den sonra internette yavaşlama görürseniz desteğe bildirmeyin birkaç saat içinde düzeliyor yoğunluktan oluyor. Çoğu zaman olmuyor ama :)

Üye
8 HİZMET YILI
2 evimde de Türknet var. Doğru karar vermişsiniz. Hafta sonları akşam 7 den sonra internette yavaşlama görürseniz desteğe bildirmeyin birkaç saat içinde düzeliyor yoğunluktan oluyor. Çoğu zaman olmuyor ama :)
Bana ulaşırsan sevinirim nasıl hallediiliyor bu işler fln öğrenenmem lazım
Post automatically merged:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Sana ulaşmama gerek yok, TürkNet websitesinden gerekli desteği alabilirsin zaten.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende 2 aydır Türknet kullanıyorum hızdan memnunum. Şunu belirtmek istiyorum ki bir kaç arkadaşımız teknik destek yok internetin kopsa arayamazsın diye. Mübarek bir internet bu kadar mı sağlam olur 2 aydır 1 kere koptu oda max 20 saniye falan sürdü düzeldi direk ttnet kullanırken her gün kesinti yaşıyordum.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
TTnet benim için candır 2 sene Vodafone kullandım 5 para etmez ttnette geçtim rahatladım internette ttneti çok kötülüyorlardı 7-8 aydır kullanıyorum bir kere bile ne kopma nede müşteri hizmetlerini aradım 25 download 4 upload alıyorum bana yetiyor memnunum

Ekli dosyalar

• 735D7D44-0AB6-4BDE-BA8A-E3441B81340E.png
    735D7D44-0AB6-4BDE-BA8A-E3441B81340E.png
    46.6 KB · Görüntüleme: 7
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
TTnet benim için candır 2 sene Vodafone kullandım 5 para etmez ttnette geçtim rahatladım internette ttneti çok kötülüyorlardı 7-8 aydır kullanıyorum bir kere bile ne kopma nede müşteri hizmetlerini aradım 25 download 4 upload alıyorum bana yetiyor memnunum
Fiyat nedir paketin?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI

biliyorum genelde fazla anlayamanlar direk şikayet ediyor
Bende 2 aydır Türknet kullanıyorum hızdan memnunum. Şunu belirtmek istiyorum ki bir kaç arkadaşımız teknik destek yok internetin kopsa arayamazsın diye. Mübarek bir internet bu kadar mı sağlam olur 2 aydır 1 kere koptu oda max 20 saniye falan sürdü düzeldi direk ttnet kullanırken her gün kesinti yaşıyordum.

ttnet deyken 3 sene boyunca ne teknik testeğe nede müşteri hizmetlerine ihtiyaç duydum hiç bi zaman kopma olmadı türknet'te de olacağını düşünmüyorum

benim için can'dı ama bitti :D bende en az 3 sene boyunca kullandım hiç bi zaman yavaşlama kopma yaşamadım zaten hız testi sonuçlarında gözüküyor

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
evet dediğim gibi 2 saat içinde döndüler

müşteri hizmetleri var arıza çıkcağını zannetmiyorum hiç bu zamana kadar ttnet gibi bi yerde olsun ne arıza çıktı nede müşteri hizmetlerine ihtiyacım oldu bunda'da yaşamam diye düşünüyorum
inşallah yaşamazsın yani müşteri hizmeti yok dediğim yorumlarına baktım kayıt alıyorlar geri dönüş yok diyorlar

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Türk telekom kullanırken ne kadar fatura ödüyordun?

Ben şuan TTnet kullanıyorum. 60 TL civarında bir miktar ödüyorum.Türknet'e geçersem indirme hızı 8 mbps artacak ama yükleme hızı 2.50'e mi düşecek?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Türk telekom kullanırken ne kadar fatura ödüyordun?

Ben şuan TTnet kullanıyorum. 60 TL civarında bir miktar ödüyorum.Türknet'e geçersem indirme hızı 8 mbps artacak ama yükleme hızı 2.50'e mi düşecek?

Türk Telekom yani ttnet kullanırken yaklaşık 80 TL ödüyordum akn kalkması ile 100 tl sabit olacaktı tahhüt bitti 1 ay 130 tl kitlediler bedavadan., upload konusunda ise altyapıda değilsin 3 upload alıyorsun bu gün içinde 2.50 -2.80 civarı değişir yani sabit değil ben önceden 24Mbps Download bunu 23Mbps olarak alıyordum upload 3Mbps bunu'da 2.80 civarında alıyordum türknet'e geçtim 35Mbps 33.50Mbps Civarında Alıyorum 3Mbps Upload 2.50 yani bu zaman zaman 2.90'da olur vs hattaki trafiğe bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şuan türknet kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim.

ss.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...