Türktelekom geceleri internet kesintisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler dün gece saat 2:23 te internetim kesildi ışık var fakat hiçbir siteye girememekte tivibu çalışıyor ama internetim yok her gece 2-3 gibi yine internetim kesiliyor sebebini bilen varmı ?

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende oyle sorun olmadı geçen team speak da konusurken sesler gitti düşme oldu bende günduz vaktı ama modemi aç kapat yaptım düzeldi sen bi müşteri hizmetlerini ara ben aradım bu süre boyunca aynı hızı alıcaz kotamız sınırsız kesıntı asla olmıcak dediler senin oldugun mahallede port çakışması felan mı var acaba yada modeme format at en son yapıcan iş bu olsun

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
geceleri 2 gibi bende de oluyordu

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gece saaat 2.30 ve öğlen 2 de oldu banada bi yarım saat civarı gelmedi ttnet yine formunda

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yoğunluktan olsa gerek insanların evde olduğu o saatler kâbusa dönüştü.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim eskiden internetim Türk telekomdu aldığımızda 100mbps verdiler 1 yıl sonra saniyede 300kb indiriyodu ve sürekli kesintiler yaşanıyordu böyle hız azalması varmı sende ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 haftadır neredeyse bende de oluyor geceleri modeme sanki biri res atıyor sürekli

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aynen akşamları bendede aşırı yavaşlama oluyo 24 mbit olmasına rağmen

Grafik Tasarım ve İnstagram İşleri Yapılır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Özellikle #evdekalTürkiye olayının devlet tarafından televizyonlarda reklamının yapilmasının ardından kişi başi intenet tüketimi 3 katı artmiş bu yüzden alt yapısı iyi olmayan firmalar talepleri karşilamacak duruma geldiği için geceleri bakim çalişmasi ypailiyormuş.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
packet loss yiyo olma ihtimalin var pingplottter indirip verilerine bak internetinin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler dün gece saat 2:23 te internetim kesildi ışık var fakat hiçbir siteye girememekte tivibu çalışıyor ama internetim yok her gece 2-3 gibi yine internetim kesiliyor sebebini bilen varmı ?
Sabah kalktığımda ağda oturum açın diyor du belli ki gitmiş internet ben elektrik kesildi sanmıştım demek ki bundan mış

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
türkiyede internet sağlayıcıları böyle işte sorunlu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
geceleri aynı sorunu bende yaşıyorum internet ışığı normal yanmasına rağmen hiç bir internet sitesine , oyuna bağlantı kuramıyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İss internet firmanızla görüşün.Burda size kimsenin pek yardımcı olabileceğini sanmıyorum onlar size daha sağlıklı bilgi verecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
modemi yeniden kurmayı denedin mi

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Böyle bir olaya karşı hazırlıksız kalındığı için yaşanıyor bunlar. Altyapıya kimse yatırım yapmadı en sağlıklı iletişim iss nizle olan iletişim buradan ne yazılsa boş ya bölgenizde altyapı çalışması mevcut yada iss kendi içinde iyileştirme / bakım çalışması yürütüyor. Bizim binanın çoğu Türk Telekom kullanıcısı ve açıkçası tanıdıklarımdan buna benzer bir duyum almadım büyük bir ihtimal ile bölgenizle alakalı bir durum. Bizim enişteler 24 Mpbs + Tivibu paket kullanıyor ve bu Tivibu Ip tv mantığıyla çalışıyor net kesilince mesela yayın gidiyor, kopmalar yaşanınca kesiliyor felan sizde ise internetin gitmesi ama Tivibunun çalışıyor olması biraz garip geldi.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
belki yoğunluktan doalyı kesiliyor olabilir durumla ilgli müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyebilirsiniz belki altyapı sorunudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...