Türktelekom Vdsl2 İnternet Fiyarları Güncel Liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu fiyatlar ne böyle hem kötü çekiyor hem fiyat artıyor anlamış değilim yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bölgenizde superonline fiber varsa bence superonline mantıklı ben 500 mpbs için 295 ödüyorum
Bir bakayım hocam.
Neden düşünmeyecek onu anlamadım tt en stabil internet firması ben şu an gönderdiğin ss'te ki 50mbps'lik paketi kullanıyorum ve gayette memnunum ve en stabil ms'i de veren tt yani geçecek arkadaşların kuşkusu olmasın 2 senelik taahhütlü kullanıyoruz ailemde ki herkes sorunsuz kullanabiliyor son olarak desteğe çok çabuk ulaşıyorsun ve yardımcı oluyorlar gayet iyi bir şekilde diğer firmaların birçoğunda doğru düzgün adamlara panelden bile ulaşamıyorsun
Hangi firmaları denediniz ? Yaklaşık 10 yıldır Türktelekom firmasını kullandım ben birkaç firma değişikliği yaptım ve bazı firmalar Türktelekom alt yapısı kullanarak daha iyi hizmet veriyor.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben kablonet, turknet, turktelekom denedim. aralarindan en sikintisiz interneti turknet verdi. hepsini de fiber kullandim bu arada. ancak musteri temsilcisine ulasma konusunda en rahati turk telekom. turk telekom musteri temsilcilerini ovdugum dusunulmesin, ulasilabilirlik olarak bahsediyorum sadece, gercekten iyi musteri temsilciligi olsaydi icralik olmazdim sanirim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şuan türk telekomun yanlış hatırlamıyosam en iyi paketini kullanıyorum ve çok memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türk Telekom'u uzun yıllar önce kullandım. Habire koplamar habire hız sorunları derken bırakıp superonline'a geçtim. 7 sene kadar oldu ve senede bir kez bakım için önceden bilgilendiriliyorum. 2-3 saat sürüyor. Onun dışında şükür hiç kopma olmadı.
Türk Telekom tek servis olsa yine kullanmam. O kadar tiksindirdiler beni. Yani arızası bitmediği gibi aradığımda azar da yedim. Yalan söylüyormuşum gibi üste çıktılar.. O gün benim için bittiler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eski müşteriler için de aynı tarifeyi mi sunacaklar yoksa yeni müşteriler için mi hocam?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türk telekomun altyapısı hiç güvenilir değil birde fiyat politikası hemen değişe bilir güvenilir değil şu an zaten türkiye de adam akıllı bi alt yapı yok 100mbps vericez diyen yerler 30 mbps zor veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
teşekkür ederim reis ben de türktelekom geçmeye çalışıyordum <3

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben gıbırNET kullanıyorum, ve evet ismi virazcık saçma adi firma gibi geliyor. Ancak 8 aydır bu firmadayım alt yapım ne kadar veriyorsa o kadar internet sağladılar. 100'e 30. Aylık olarak 130 TL ödüyorum. Taahüt de yok. İlk kurulama ücret istememişlerdi ve bu fiyatın içine modem taksidi falanda dahil. Bence bir düşünün derim. Çünkü artık bu fiyatlara internet bağlatmak mantıklı gelmiyor. Konu ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa bilgim varsa cevaplarım :)
Spongebob Squarepants Internet GIF

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben halen daha 149 tl den kullaniyorum yani turktelekom guzel fakat zamaninda superbox kullaniyordum onun kadar iyi degil

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
altyapınız iyi olduğu sürece hiç bir problem yaşamıyorsunuz 100 megabit fiber interneti 99 tl ye kullanıyoruz şuan üstelik 150 download geliyor fazlasıyla veriyor
kanka adamlar Fiber altyapıda haftanın 5 gününü kesinti yapıyor nesi iyi acaba lşdglkşqw
Post automatically merged:

Arkadaşlar ben gıbırNET kullanıyorum, ve evet ismi virazcık saçma adi firma gibi geliyor. Ancak 8 aydır bu firmadayım alt yapım ne kadar veriyorsa o kadar internet sağladılar. 100'e 30. Aylık olarak 130 TL ödüyorum. Taahüt de yok. İlk kurulama ücret istememişlerdi ve bu fiyatın içine modem taksidi falanda dahil. Bence bir düşünün derim. Çünkü artık bu fiyatlara internet bağlatmak mantıklı gelmiyor. Konu ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa bilgim varsa cevaplarım :)
Spongebob Squarepants Internet GIF
Onunda rezilliklerini döktüydüm burda :kekw:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu fiyatlar ne böyle bence şuan en iyi turknet gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...