Türktelekom Vdsl2 İnternet Fiyarları Güncel Liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam bizde altyapı 16 mbit desteklediği için kurumun önemi yok var mı bilmiyorum ne dersiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka adamlar Fiber altyapıda haftanın 5 gününü kesinti yapıyor nesi iyi acaba lşdglkşqw
Post automatically merged:

Onunda rezilliklerini döktüydüm burda :kekw:
Kankam valalha bende bir problem yok. Olamyan şeyi var diyemem. Fakat sen yaşadıysan üzücü bir durum olmuş.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Gigabit altayapıya sahip olan durmasın geçsin tt için istanbul üzerinde en fazla 1-2 defa bölgesel arızaya denk geldim onun dışında fiyat olarak güncel taahhüt yapılmasını önermiyorum alternatif firmalar denenebilir taahhatsüz olmak şartıyla

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kankam valalha bende bir problem yok. Olamyan şeyi var diyemem. Fakat sen yaşadıysan üzücü bir durum olmuş.
Bunlara abone olduğum günden beridir sürekli hız düşmesi akşam saatleri ping y ükselmesi her haltı yaşattılar sağolsunlar
Post automatically merged:

Neden düşünmeyecek onu anlamadım tt en stabil internet firması ben şu an gönderdiğin ss'te ki 50mbps'lik paketi kullanıyorum ve gayette memnunum ve en stabil ms'i de veren tt yani geçecek arkadaşların kuşkusu olmasın 2 senelik taahhütlü kullanıyoruz ailemde ki herkes sorunsuz kullanabiliyor son olarak desteğe çok çabuk ulaşıyorsun ve yardımcı oluyorlar gayet iyi bir şekilde diğer firmaların birçoğunda doğru düzgün adamlara panelden bile ulaşamıyorsun
İnsan o zekasını kullanırsa TT ile kolaylıkla problem yaşamaz fakat anlatması güç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...