Twitch bit dolandırıcılığı yüzünden kapatılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Birisi şu konuda beni aydınlatabilir mi? Yayıncılar mı hırsızlık yaptı yoksa başka biri mi? Anlayamadım şu bit olayını. Bit denince aklıma sadece bit geliyor :D
Bit muhabbeti twitch üzerinden destek olmak amaçlı atılan bağış gibi twitchin kendi sattıığı birşey yayıncılar biz bilmiyorduk deselerde aylık 50 k para kazanıp bu para sadece reklam gelirinden gelmiceğini çok iyi biliyorlardır ama para tatlı geliyor insan oğluna

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kapanmaz kanka böyle işe giren adam nasıl çıkacağınıda düşünür

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence kapatılmaz, ayrıca bunu yapan yayıncılara da bir şey olacağını sanmam. Herkesin cebine koyduğu kâr kaldı diye düşünüyorum. Sonuçta kartları çalan kişiler onlar değiller. Evet çalan kişilerle anlaşma gibi bir şey yapılmış fakat yeterli bir delil olmadığı sürece onlara da bir şey olacağını sanmam. Bit atmak için sanırım başka bir şirket aracılığıyla oluyordu. Zaten bu şirketin güvenlik açığı olduğu için böyle bir şey gerçekleşiyormuş. 3D Secure olmadan kartlardan yayıncılara bit atabiliyorlar. Yani Twitch'lik bir durum yok sanırım bu kısımda öyle anladım ben.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
bit olayı yüzünden twitch niye kapatılsın twitch ile ilgili bir durum yokki ortada yapan cezasını çeker o kadar

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence kapatılmaz, ayrıca bunu yapan yayıncılara da bir şey olacağını sanmam. Herkesin cebine koyduğu kâr kaldı diye düşünüyorum. Sonuçta kartları çalan kişiler onlar değiller. Evet çalan kişilerle anlaşma gibi bir şey yapılmış fakat yeterli bir delil olmadığı sürece onlara da bir şey olacağını sanmam. Bit atmak için sanırım başka bir şirket aracılığıyla oluyordu. Zaten bu şirketin güvenlik açığı olduğu için böyle bir şey gerçekleşiyormuş. 3D Secure olmadan kartlardan yayıncılara bit atabiliyorlar. Yani Twitch'lik bir durum yok sanırım bu kısımda öyle anladım ben.
Gayet doğru aynısını düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kapanmadan ziyade, yayınlara bile birşey olmayacak. En fazla maliye el atarsa işe vergilendirir ve aldıkları paraların bir kısmını vergi olarak alır olur biter. Yanlarına kâr kalır.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bence kapanacağını sanmıyorum kapansa kendi kaybeder çünkü milyonlarca Twitch yayıncısı var

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence kapatılmaz çünkü çoğu kişi yayın yapıyor hala

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kapanmaz ama tr twitche düzenleme gelebilir

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kapatılmaz çünki türkiyenin genelini kaplayan bir sosyal medya

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yok aga kapatılmaz ama yapanlara büyük yaptırımlar uygulanır.

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben bu konuya tamamen uzağım. Biraz bilgi verirmisin ? Bu arada Twitch'in kapatılacağını sanmam.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Ben bu konuya tamamen uzağım. Biraz bilgi verirmisin ? Bu arada Twitch'in kapatılacağını sanmam.
Twitchte çalıntı kredi kartları ile yayıncılara bit atıyolar ve bu biti yarı yarıya atan kişi ile yayıncı paylaşıyor tabi biti atmadan önce yayıncıyla anlaşma yapıyolar kısaca kara para aklama.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kapatılmaz en fazla yapanlar hakkında davalar başlar belki oda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...