- Yasaklandı
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Alayı 40 sene ile yargılanmalı hırsız adiler af yok aga bunlara
2400 türk yayıncı yapmış hangi birine bakıcaklar bence ilgilenmezler bileAlayı 40 sene ile yargılanmalı hırsız adiler af yok aga bunlara
O yönlendirici siteyi ilgilendirir.Evet ama banka kartlarını calmışlar büyük bir suç bence bu
Bildiğim kadar olayın başı bir hacker tarafından az izlenen yayıncılar hacklenip gelip talbosu ortaya çıkarılıyor ve bir çoğunun dudak uçuklatan rakamlar olduğunu söyliyebilirim dolayısıyla twitch üzerinden bit aracılığı ile kara para (yasa dışı yollar ile kazanılmış para) haklandığını ve bu yayıncıların yüzdelik pay aldığı söyleniyor .Birisi şu konuda beni aydınlatabilir mi? Yayıncılar mı hırsızlık yaptı yoksa başka biri mi? Anlayamadım şu bit olayını. Bit denince aklıma sadece bit geliyor![]()
hee ben yanlış anladım o zaman paypal mevzusuna dönmesinde ne olursa olsuntwitch kensisi kapatmıcak zaten kara para aklama yüzünden türkiyede yasaklarlar mı diyo.
Olay bir grup şahısın çalıntı ccler ile twitch üzerinden insanların parasını kullanarak yayıncılara bit atıyor, yayıncılar da komisyon veriyorlar. 3D secure olmadığı için sadece kart bilgisi ile rahat rahat gönderim yapabiliyorlar. Doğrudan hırsızlık değil ama yine de bilmelerine rağmen yaptıkları için yayıncılara hırsız diyorlar. Bundan site sorumlu değil sorumlu tutulacak biri varsa bu çalıntıyı yapan kişilerdir ama cc dünyasında da banka parayı ters ibraz ile geri talep eder şirket de verir. Şirket insiyatifine göre yayıncıdan parayı geri alır ve bu kadar. Genelde kimsenin başı yanmaz bu işlerdeBirisi şu konuda beni aydınlatabilir mi? Yayıncılar mı hırsızlık yaptı yoksa başka biri mi? Anlayamadım şu bit olayını. Bit denince aklıma sadece bit geliyor![]()
Gerçekten merak ettiğim, ama araştırmaya erindiğim bir konuydu. Aydınlandım, teşekkürler.Olay bir grup şahısın çalıntı ccler ile twitch üzerinden insanların parasını kullanarak yayıncılara bit atıyor, yayıncılar da komisyon veriyorlar. 3D secure olmadığı için sadece kart bilgisi ile rahat rahat gönderim yapabiliyorlar. Doğrudan hırsızlık değil ama yine de bilmelerine rağmen yaptıkları için yayıncılara hırsız diyorlar. Bundan site sorumlu değil sorumlu tutulacak biri varsa bu çalıntıyı yapan kişilerdir ama cc dünyasında da banka parayı ters ibraz ile geri talep eder şirket de verir. Şirket insiyatifine göre yayıncıdan parayı geri alır ve bu kadar. Genelde kimsenin başı yanmaz bu işlerde