Twitch dava edilme gibi bir şey söz konusu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar twitchten dava etme gibi birşey söz konusu olabilirmi vpn ile girilmis olsa bile ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eğer donate attıysan her türlü bulurlar seni ip değiştirsen sadece zaman uzar ama illa bulurlar:D

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bilisim sucu islwmwdiysen hic birsey olmaz ben bi ara zynga pokerden sikayet almistim mahmeye ciktim hakim boyle sacma sapan islerle ugrasma cikma karsima dedi berat dedi ciktim gittim :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkaşında dediği gibi donate filan oralardan bulurlar. kısacası bulmak isterlerse her türlü bulurlar ama bu tür olaylarla şu dönemde pek uğraşacaklarını sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eğer bağıştan dava açma olayı diyorsan bynogame adresin ve bilgilerin doğru ise seni bulurlar

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Vpn seni kurtarması imkansızdır vpn şirketleri dava karşısında onlara gerçek ip adresini söylerler.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardesim eger bagis attiysan otomatikmatiken tum bilgilerini alip seni bulacaklar :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Çok Ağır Bir Şey Değilse Sadece Banlarlar Geçerler Ama Adam Taktıysa Bulabilir Seni Twitch İletişime Geçer Senin Hakkında

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Önce olayı komple anlatsan bize kelime kelime harfi harfine belkilde korkulacak bir suc işlemedin ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yani bu işe siber suçlar birimi bakıyor emniyette vpn kullanıldıysa çok zor ama donate varsa ilgili site üzerinden bilgileri bulunabilir ama bu tarz davalar çok uzuyor genelde takipsizlik çıkıyor.

Üye
10 HİZMET YILI
şu sıralar fazla önemseyemezler zaten ceza evlerindeki mahkumları dışarı salıyolar seni almazlar yani en azından corona bitene kadar diye tahmin ediyorum :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
VPN sadece farklı İP ile giriş yapmanızı sağlar. İP adresinizi tamamen gizlemez yani bulurlar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dava evet edilebilirsin fakat ne yaptığına bağlı ufak çaplı bir şeyler yaptıysan takmazlar üzerine düşmezler ama farklı şeylere karıştıysan dava değil evinden alırlar :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Twitch nin belli kuralları ve büyük cezaları var. Eğer sadece Twitch nin anlaşmasını çiğnediysen sistemden banlanırsın.

Ama normal anayasa kurallarını çiğnediysen mahkemeye kadar yolu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...