Süper Üye
çok uzak değil bu ekim ayında farkedildi bu olaylarKaç ay önce yaşanmış bir olay bu?
Ne olucak bi tanesi uyanık sanmış kendini isim vermiyim.Dolandırıcı dolandırmaya kalkmış.Dolandırıcıya anlaşıp akladığı parayı yollamayınca dolandırıcı bunu ifşaladı.Twichin hacklenen verilerinden bi kaç yayıncı bilgilerin doğru olduğunu doğrulayınca o, o nu sattı suç bastırmak için öbürü öbürünü hepsi ortaya çıktı.Eski KO gmleri bile varmış arasında siz düşünün.Bunu veren de büyük yayıncılar suç üstüne yıkılınca beni o ayarttı felan geldi arkası.Yayın kapalıyken 4000 dolar atılan hesaplar var ya şaka gibi.Evet ben de bilmiyorum Knight olayı nedir tam olarak?
Başta kartını girmediyse para çekemez. Ayrıca telefon doğrulaması yokmu nasıl bir anda çekebilir. Biraz uydurma geldi bu ama bit dolandırıcılığı cidden yapan yayıncılar vardır. Büyük yayıncılar yapar mı bilmiyorum ama küçük yayıncılardan geçiniyordur onlar diye düşünüyorum. Her türlü haram para bir yerlerinden çıkar.Son zamanlarda yaşanan herkesin bildiği Twitch Türkiye Dolandırıcılıkları/Sahte Para Aklama olaylarında yeni yeni gelişmeler çıkıyor malum.
Birkaç gün önce bir kullanıcının yaptığı şikayet üzerine "Bit Dolandırıcılığı" 'nın CC geçirilerek illegal yolu, yasallaştırma yönüyle para akladıklarına dair iddia ortaya çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 69121
Sizler bu konu hakkında ne biliyorsunuz, neler düşünüyorsunuz?
twitchte 3d secure yok, bu yüzden çekebiliyorlarBaşta kartını girmediyse para çekemez. Ayrıca telefon doğrulaması yokmu nasıl bir anda çekebilir. Biraz uydurma geldi bu ama bit dolandırıcılığı cidden yapan yayıncılar vardır. Büyük yayıncılar yapar mı bilmiyorum ama küçük yayıncılardan geçiniyordur onlar diye düşünüyorum. Her türlü haram para bir yerlerinden çıkar.
Ben işimi gördükten sonra siliyorum kart bilgilerimi tavsiye ederim.twitchte 3d secure yok, bu yüzden çekebiliyorlar
Kesinlikle ne sorarsan en iyisini onlar bilir buna gelince mala yatmakla olmuyorbu işte parmağı olan bütün yayıncıların bana göre her şeyden haberi vardı kendilerini savunma amaçlı açıklamalarında "bilmiyordum,böyle bir şey olsaydı yapmazdım,çalıntı civciv olduğundan haberim yoktu" tarzında cümleler kurmaları tamamen göz boyama amaçlıdır herkes neyin ne olduğunu bilir eminim ki
Muhtemelen alttan alttan bir şeyler yapıyorlardır ama kamuoyuna bir şey paylaşsalar herkesin içi rahatlar en azındanabi benim anlamadığım twitchden bir açıklama yok ve kötüdür 10 milyon liraya yakın para gitmiş ortada
küçük haber kanalları hariç paylaşanda olmadı zaten var gibi birşeylerMuhtemelen alttan alttan bir şeyler yapıyorlardır ama kamuoyuna bir şey paylaşsalar herkesin içi rahatlar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?