Twitch Dolandırıcılık Mağdurları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kaç ay önce yaşanmış bir olay bu?
çok uzak değil bu ekim ayında farkedildi bu olaylar
Post automatically merged:

Zaten twitch verileri ilk sızdığında böyle bi olay gündemde yoktu daha sonradan çıktı ve bu verilerin 2. partının da yakında geliceği söyleniyo

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet ben de bilmiyorum Knight olayı nedir tam olarak?
Ne olucak bi tanesi uyanık sanmış kendini isim vermiyim.Dolandırıcı dolandırmaya kalkmış.Dolandırıcıya anlaşıp akladığı parayı yollamayınca dolandırıcı bunu ifşaladı.Twichin hacklenen verilerinden bi kaç yayıncı bilgilerin doğru olduğunu doğrulayınca o, o nu sattı suç bastırmak için öbürü öbürünü hepsi ortaya çıktı.Eski KO gmleri bile varmış arasında siz düşünün.Bunu veren de büyük yayıncılar suç üstüne yıkılınca beni o ayarttı felan geldi arkası.Yayın kapalıyken 4000 dolar atılan hesaplar var ya şaka gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
twichçiler nasıl böyle şeylere kanıyor bilmiyorum ben yayıncı olsam hiç kimseye güvenmezdim internetteki

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Memlekette dolandırıcılar bitmiyorki biri bitiyo diğeri başlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Meclise filan genelge verilmiş bunların hiçbiri yanlarına kar kalmayacak herifler bir de utanmadan çıkıp böyle bir şey olduğundan haberimiz yok tu diye açıklama yapıyor ne yüzsüzler ya

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Millet vekilleri el mi atmış bişeyler olmuş heralde arkası gelir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu işte parmağı olan bütün yayıncıların bana göre her şeyden haberi vardı kendilerini savunma amaçlı açıklamalarında "bilmiyordum,böyle bir şey olsaydı yapmazdım,çalıntı civciv olduğundan haberim yoktu" tarzında cümleler kurmaları tamamen göz boyama amaçlıdır herkes neyin ne olduğunu bilir eminim ki

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben sımdı bu elraen ekıbınden kım bit scam yapmıs bılmıyorum varsa bılenınız soyleyebılır mı

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam tek bildiğim yayıncılar insanlara ahlak dersi veriyor ve insanların kartlarını çalıyorlar.

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Son zamanlarda yaşanan herkesin bildiği Twitch Türkiye Dolandırıcılıkları/Sahte Para Aklama olaylarında yeni yeni gelişmeler çıkıyor malum.
Birkaç gün önce bir kullanıcının yaptığı şikayet üzerine "Bit Dolandırıcılığı" 'nın CC geçirilerek illegal yolu, yasallaştırma yönüyle para akladıklarına dair iddia ortaya çıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 69121

Sizler bu konu hakkında ne biliyorsunuz, neler düşünüyorsunuz?
Başta kartını girmediyse para çekemez. Ayrıca telefon doğrulaması yokmu nasıl bir anda çekebilir. Biraz uydurma geldi bu ama bit dolandırıcılığı cidden yapan yayıncılar vardır. Büyük yayıncılar yapar mı bilmiyorum ama küçük yayıncılardan geçiniyordur onlar diye düşünüyorum. Her türlü haram para bir yerlerinden çıkar.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Başta kartını girmediyse para çekemez. Ayrıca telefon doğrulaması yokmu nasıl bir anda çekebilir. Biraz uydurma geldi bu ama bit dolandırıcılığı cidden yapan yayıncılar vardır. Büyük yayıncılar yapar mı bilmiyorum ama küçük yayıncılardan geçiniyordur onlar diye düşünüyorum. Her türlü haram para bir yerlerinden çıkar.
twitchte 3d secure yok, bu yüzden çekebiliyorlar

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
işin içinde pankyy de varmı ben olayı anlamadım

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kesinlikle hem para cezası hemde hapiş verilmeli bide yapanları hala savunanlar var bilmiyormuş falan iyolar komik gerçekten

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kimileri gerçekten kabul edip özrünü dileyip bir kenara çekildi ama bu aptallığı yaptığı halde hala kendini savunan tipler var yok legal yok ban yerdim yasak olsa falan acınacak durumdalar umarım bir daha yayın açmaya yüzleri olmaz ama onlarda yüz olsa böyle işlere girişmezlerdi zaten.

Üye
4 HİZMET YILI
bu işte parmağı olan bütün yayıncıların bana göre her şeyden haberi vardı kendilerini savunma amaçlı açıklamalarında "bilmiyordum,böyle bir şey olsaydı yapmazdım,çalıntı civciv olduğundan haberim yoktu" tarzında cümleler kurmaları tamamen göz boyama amaçlıdır herkes neyin ne olduğunu bilir eminim ki
Kesinlikle ne sorarsan en iyisini onlar bilir buna gelince mala yatmakla olmuyor

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
abi benim anlamadığım twitchden bir açıklama yok ve kötüdür 10 milyon liraya yakın para gitmiş ortada

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
abi benim anlamadığım twitchden bir açıklama yok ve kötüdür 10 milyon liraya yakın para gitmiş ortada
Muhtemelen alttan alttan bir şeyler yapıyorlardır ama kamuoyuna bir şey paylaşsalar herkesin içi rahatlar en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...