Twitch üzerinden nasıl bir kitle sahibi olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
dostum sürekli güncel tut kendini böyle çevre yaparsın . örnek veriyorum gta 6 çıktıgında vicecity ile video çekme bir kemik kitlen oluşsun ondan sonra dilediğin gibi yap bence bir süre güncel durumlara göre video çek

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çoğu kişinin dikkatini çekecek şeyler, beğenilen şeyler yap
benim bir arkadaşım rastgele kısa videolar çekip paylaştı, 2-3 yılda 600k+ oldu sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
para reklam başka yolu yok.Ya yayıncı tanıyacaksın ya da yayıncı tanıyacaksın gidip tanışacaksın adından bahsettireceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Facecam, kaliteli mikrofon ve kamera, biraz komiklik , azıcık şaklabanlık gerisi gelir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Popüler kitleyi takip edip ona hitap edecek şekilde konular bulabilirsin, paran varsa da ufak tefek reklam ve botlarla popüler oyun oynarken canlı izleyici sayısı yüksekte tutup gerçek izleyici kitlesi oluşturabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yayını tek başına yapmamalısın çok sıkıcı olur. Arkadaşlarınla birlikte zevkli oyunlar oynarken (lol gibi değil lütfen... among us bile daha çok işe yarar) yayın açarsan hem aktif bir sohbet havası olur hem de insanlar kolay kolay sıkılmaz. 1 yıl boyunca düzenli açarsan belli bir kemik kitleye ulaşırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kitle değil güzel içerk üret arkadaşlarna söyle falan ama eğlenceli sohbet vsvsvs

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
alanında iyi olduğun işleri yap milleti eğlendir veya öğret birşeyler elbet öne çıkarsın

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardesim selamin aleykum yanina kiz al ve kitlen artsin turk insani abazadir kiz ister

Düzce
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Twitch'de izlenmek biraz şans işidir aslına bakarsan, fakat bi' arkadaş kitlen varsa bu dezavantajı avantaja dönüştürebilirsin dostum. Neyden mi bahsediyorum, Twitch'de ilk yayın açtığında hatta ilk zamanların diyelim buna. Seni kimse izlemez buna Twitch mezarlığı diyoruz o mezarlıktan çıkmak aslına bakarsan baya zordur. Fakat arkadaş kitlen var ise senin yayını izliyorlar ise bu mezardan çıkma sürecini hızlandırabilirsin dostum. Sonrası önerilenlere felan çıkmaya başlarsın ordan da yavaş yavaş kitleni toparlayıp kemik kitle ile sabit bi yayın izlenmesine ulaşırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum ilk olarak, paran yoksa twitchte olamassın veya tanıdığın sana bir reklam yapıcak ki öyle tanılıcaksın, bir arkadaş çıktı geçenlerde sürekli sayfalara reklam yaptırıyordu 6 günde 20k takipçi oldu, reklamsız twitchde olamassın başka yayın platformlarına geçmeni öneririm.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğlenceli, izleyicilerin dikkatini çekecek yayınlar yapmalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kardeşim benim güzel içerik üretmen lazım ve insanları eğlendir hep oyun oynama sohnet et dürüst ol samimi ol mutlu ol gerektiği zaman derdini anlat gerektiği zaman onların derdine dermn ol

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
knk BİLİndik oyunları ve ünlülerin çöektigi oyunları oyna bi zaman sonra izlenirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güncel oyunlar çek gerekirse ekip kur yada bir şekilde ünlü twitch Yayıncıları ile sohbet etme imkanı bul kanal tanıtımı felan yaparlar belki host alırısın mesela cyberpunk 2077 çıktı diyelim anında videosunu çek yayın aç şuan erzurum diye bir oyunumuz çıktı onun videosu ile iyi bir kitle alabilirsin ama samimi olman herşeyden önce gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...