Twitch yayınları yaparken ek olarak para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
Hey! LIVAD sayesinde marka sponsorluklarıyla canlı yayınlarımdan para kazanabiliyorum. Tanıtımlar yayını bölmeden otomatik olarak yayınlanıyor ve her yayıncı faydalanabiliyor. Linkimi kullanarak göz atabilirsiniz! ♥

Referans linki ile nasıl para kazanabilirim diyorsan adamlar direk şöyle bir şey hazırlamış basit

1650837110173.png

Ek olarak Livad ile tanıtım yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi ünlü şirketlerin tanıtımlarını kabul ediyorsunuz livad üzerinden ardından yayının sağ sol orta kendinize göre ayarlıyorsunuz, kabul ettiğiniz tanıtım çıkıyor ve bu tanıtımların ücretleri farklılık gösteriyor resimdeki gibi böylelikle sponsor aramaya da gerek kalmıyor.

1650837190297.png

Ariyetten önemli olan şu kabul ettiğiniz tanıtımlar yayın ekranınızda çıktığında otomatik klip alımı yapıyor bu klipleride aşağıda gördüğünüz gibi sizin panelinizde saklıyorlar ve bu klipleri kendileri yanı livad en iyi tanıtımcı olarak seçebilir ve reklamı veren şirkete markaya klibi yollayarak da markalardan daha fazla tanıtım almanızı sağlayabilir bundan dolayı kabul ettiğiniz tanıtımı çıktığında güzel anlayışlı ve bilgilendirici yapmanız lazım ki buradan da sürekli tanıtım alasınız.

1650837466382.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

( ref linkim ile kayıt olursanız sevinirim )

Obs Kurulum için :

Ek olarak Twitch üzerinden takip ederseniz beni sevinirim :

Ekli dosyalar

• 1650837466382.png
    1650837466382.png
    57.8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
Emeğin sağlık yararlı bilgiler içeriyor teşekkür ederim:talonheart:

Lefter
Süper Üye
Ödüller
1
Yayın yapacak imkanım yok ama bu olay çok iyiymiş, favorilere ekledim bir gün lazım olabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
7
bunun için yayın açıp bi deneyelim bakalım

Onaylı Üye
Birbirimize destek çıkalım çok iyi fikir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İnsta ♥ @selinezgiii ♥
Süper Üye
Ödüller
3
Elllerine sağlık Yayın Yapan arkadaşlara güzel bir ek konu Teşekkürler

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
Yayın yapacak imkanım yok ama bu olay çok iyiymiş, favorilere ekledim bir gün lazım olabilir.
Yayın yapan arkadaşlarına söyleyebilirsin öncelikle bana destek olmak için ref ile kayıt ettirirsen sevinirim :)
bunun için yayın açıp bi deneyelim bakalım
kesinlikle deneyebilirsin zaten Livad'ı araştırırsan saçma bir şirket olmadığını anlarsın yanı diğerleri gibi yok bunu indir yok bu program çalışsın para kazan gibi şeyler değil ve Livad kurucuları Türk

buradan bakabilirsin çalışanlar listesi var kurucuları ceosu falan Türk olduğu için büyük bir proje ve sağlam olduğu için bunu kesinlikle herkese tavsiye ederim.

God tier scripter for minecraft and roblox
Onaylı Üye
Ödüller
4
sonra denerim iyi gözüküyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
Herkes birbirini takip ederek biraz takipçi arttirmak iyi olur denemeye girme zamanii

Süper Üye
Ödüller
6
Eline sağlık gelirleri düşük kişiler için güzel bir deneyim olacağına inanıyorum. İyi Forumlar dilerim.:winkwink:

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
15
Eline sağlık gelirleri düşük kişiler için güzel bir deneyim olacağına inanıyorum. İyi Forumlar dilerim.:winkwink:
kesinlikle tavsiye ederim, gün geçtikte Livad kendini geliştiriyor ünlü markalar ile anlaşmaları sağlıyor.

Süper Üye
Ödüller
4
aslında güzel fikir yapmak lazım da nasıl olucak o iş biraz zor gibi gözüküyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
yararlı içerik olmuş denemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.