Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka önce çevren ve iyi bir sistemin olmalı böyle arkadaşlarınla rahat rahat güzel oyunları insanlara izletmelisin yoksa gelişmek çok zor zaten full yayıncı dolu
kanka erkeksen garip bir ozelliginin olması sart ya yada cok yavas büyürsün bir yt kanalı biliyorum binlerce videosu var adam hala ilk günkü gibi izleniyor ama reklam vermen ve olayı gariplestirmen isine yarar maske falan tak bilemiyorum
şimdi yayında tutman için cinsiyet önemli bir faktör eğer erkeksen kanka çok disiplinli yayın açman lazım insanlarla birlikte vakit geçirmeni öneririm sonra yavaş yavaş bırakırsın birlikte vakit geçirmeyi
Tiktok gibi kolay bir şekilde keşfete düşebileceğin bir platformda önce kendine bir kitle oluştur ardından onları twitche davet et öbür türlü sadece twitch ile yükselmen çok çok çok yavaş ve zor olur
İzleyicisi olan yayıncıyla reklam yapman lazım.Elraen ekibine bak.Ekiptekiler elraen olmadan senle aynı durumu yaşardı.En az izleneni 1k.Yayınla birlikte reklam için youtube da yapman lazım.
20 30 barajını geçtikten sonrası kolay. Onu da tiktok'a videolar youtube shorts'a video kesitleri atarak, eğlenceli anlarının küçük bir kesit atarak kitle toplayabilirsin. Bir de ufak tefek çekilişler yap, gerisi eğer iyiysen gelir.
Takipçi işi bile bu devirde artık parayla reis basıncan parayı vericen reklamı tabi sistem varsa Kaliteli yayın minimumda 1080p önemli olarak görüyorum