Twitch'de yayın açmaya başlamak istiyorum, önerileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
Nasıl yukselebilirim onerilerinizi onemsiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
ne yayını yapacağını söylememişsin dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
birilerini taklit etme kendin ol, aktif olmaya çalış ondan sonrasını zamanla neler yapman gerektiğinin farkına varırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
bu devirde çok zor herkesin yaptığı şeyleri yaparak kitle edinmen zaman alabilir ya çok iyi reklam stratejin olmalı ya da alışılmışın dışında ilgi çeken içerikler üretmelisin

Üye
Ödüller
2
Kanka bildiğim kadarıyla çekiliş yapmak ufak da olsa kitle çekiyor ister isteme biraz reklam ücreti niyetine çekilişe para harcamak mantıklı olabilir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
knk önce ingilizceni düzeltip düzgün bir hayat yaşarsan twitch yayını açabilirsin ama şuan zor görünüyor

Onaylı Üye
Kanka zamanın bolsa aç oyununu oyna rahat rahat kendin ol yeter zaten yeteneğin varsa insanları çekersin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
çevren yoksa, ağzın iyi laf yapmıyorsa veya çok iyi oyun oynayamıyorsan tutunman cok zor

Onaylı Üye
doğal ol kanka chate biri geldiğinde normal hayatta arkadaşınla sohbet ettiğin gibi sohbet et

Onaylı Üye
kanka ekipmanların iyiyse ve internetin iyise yap izlenebilrisin

Üye
Ödüller
3
marjinal hareketlerin varsa, görünüşünle rahatsız edici veya aşırı komik olduğunu düşünüyorsan sadece kamerayı açarak insan toplayabilirsin. oyunun hiçbir önemi yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
Knk ac yayını her zaman nasıl davraniyorsan öyle oyna kişi geldikçe onları egelendimek için vs atabilirsiniz sonra o arkadaşını çağırır öyle öyle buyursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
başlasan ve gelişsen iyi olur rahat meslek ve parasıda iyi

Onaylı Üye
bence sohbet ve oyun içerikli yayın yap baya izleniyor eğer başlarsan bize de haber ver bizde izleriz yayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.