24mbps sağlıyor upload 2kardo alt yapın kaç mbps sağlıyor sana
içeriğin iyi olsa bile kitle kazanmak lazımeğlenceli içerik sana her zaman kazandırır
Valla inş senin için hayırlısı olur ya oynadığın oyunu çok iyi oynıyacaksın insanlar seni izlemeye gelmeli ya ağzın laf yapıcak efsane muhabbet çevireceksin ya da arkadaşlarına sağa sola söyliyeceksin onlarda söylicek etrafına böyle olur ancak yine de hayallerinin peşini bırakma dostum iyi forumlarArkadaşlar tw de yayın yapmak istiyorum ama kitleyi nasıl kazanırım hani pat diye yayın açınca kimse izlenmez nasıl sağlayabilirim şimdiden teşekkürler
nerden ulaşabilirim hocam yeniyimde forumdahocam xstananın twitch izlenme scripti var ona bakabilirsin forumdan
hocam sana zahmet link falan verebilir misin bulamadım dahocam xstananın twitch izlenme scripti var ona bakabilirsin forumdan
nerden ulaşabilirim hocam yeniyimde forumda
link atabilir misniiz acabascript lere göz atmanı tavsiye ederim
tamam çok teşekkürlertwitch konu başlığından bulabilirsin hocam forum ana sayfasında aşağı kaydır ordaki konular arasında twitch var ona bak
bot script ile mi oluyortemele ilk once bot atarak baslayabılırsın knkm dıkkat cekersın![]()
teşekkürler sağolunHocam sen yayınını aç,hani ilk seferde kitle kazanamassın.Zamanla iyi oldugunu dusunen insanlar yayınına gelirler.Muhabbetinini de sarması lazım