Arkadaşlar gece hesabım çalınmış ne gariptir ki hesabın e-mail adresi de değiştirilmiş fakat hesaba tek yaptıkları profil resmini değiştirmek mail yolu ile hiç bir türlü şifre yenileyemiyorum çünkü mail benim üzerime değil ve e posta değiştirmek için bana gelmesi gereken mail gelmeden eleman değiştirmiş twitter destek ekibine yazdım daha başka ne yapmam gerekiyor ?
Kanka sadece beklemen gerekiyor, twitter hakkında fazla bir şey bilmiyorum ama e posta değiştirirken senin e postana kod gelmesi lazım eğer öyle birşey olmadıysa anladığım kadarıyla twitter hatasıdır tahminim ve inşallah hesabını geri alırsın.
Kanka sadece beklemen gerekiyor, twitter hakkında fazla bir şey bilmiyorum ama e posta değiştirirken senin e postana kod gelmesi lazım eğer öyle birşey olmadıysa anladığım kadarıyla twitter hatasıdır tahminim ve inşallah hesabını geri alırsın.
hesaptan aalışverişş yaptıysan eğer bu hesapta alışverişleri takip edin benim kartım kullanıldı diyerek riota ticket atabilirsin kart bilgilerini gönderirsen ikna olurlar
if you accessed your email account and your twitch account from another computer, the person performed the transaction receiving the confirmation in the email, you will have to contact the support and prove that the account and yours will only wait for you to receive it back.