Aeorcool 400w bobin tellerinden ses gelmeye başladığı için elimde tx400w vardı onunla değiştirmeyi düşünüyorum. Param olmadığı yeni bir güç kaynağı alamıyorum. 2 aylık bir sistem. Acaba iki uzatma kablosu kullandığım için mi böyle oldu..Dostum bu zamana kadar derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz ? ve de diğer parçaları söyler misiniz çünkü benim bilgisayarda iki adet ve sorun çıkmadı 5. ayım
dostum eğer yapabilirsen tek kabloya düşür eğer hala geliyorsa alet bozuktur büyük ihtimalleAeorcool 400w bobin tellerinden ses gelmeye başladığı için elimde tx400w vardı onunla değiştirmeyi düşünüyorum. Param olmadığı yeni bir güç kaynağı alamıyorum. 2 aylık bir sistem. Acaba iki uzatma kablosu kullandığım için mi böyle oldu..
2 veya tek uzatma kablosu kullanman ne gibi fark yaratabilirki açıklayabilirmisin. Tek olunca sıkıntı olmayacakta çift kablo oluncamı sıkıntı yaşanacak ?Aeorcool 400w bobin tellerinden ses gelmeye başladığı için elimde tx400w vardı onunla değiştirmeyi düşünüyorum. Param olmadığı yeni bir güç kaynağı alamıyorum. 2 aylık bir sistem. Acaba iki uzatma kablosu kullandığım için mi böyle oldu..
Normalde 5-6 lı çoklu priz kullanmam gerekiyorken 3 lü çoklu prizleri birbirine taktım. Ana prize takılı olan 3 lü prizin yuvasına diğer 3 lü prizi takarak priz sayısını arttırdım. Sizce bunun hiçbir zararı yok mu?2 veya tek uzatma kablosu kullanman ne gibi fark yaratabilirki açıklayabilirmisin. Tek olunca sıkıntı olmayacakta çift kablo oluncamı sıkıntı yaşanacak ?
Üzgünüm gerekli bilgiye sahip değilim. Ne kadar olacağını düşünmesemde 5-6 lı priz almanı öneririm 45.50tlden kaçiyim derken başına daha büyük masraf çıkartma.Normalde 5-6 lı çoklu priz kullanmam gerekiyorken 3 lü çoklu prizleri birbirine taktım. Ana prize takılı olan 3 lü prizin yuvasına diğer 3 lü prizi takarak priz sayısını arttırdım. Sizce bunun hiçbir zararı yok mu?
Regülatör için para biriktirim mi? Yoksa daha uygun ürün var mı?Priz ve uzatmalar voltaj korumasına sahipse bi sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Sana kalmış ama bir tane uzun uzatma kablosu da alabilirsin. Fazla bi sorun yaşatmaz bende öyle kullanıyorumRegülatör için para biriktirim mi? Yoksa daha uygun ürün var mı?
Tamamdır teşekkür ederim. Bu arada eve 230 volt geliyor bunun etkisi olabilir mi? Tx 400w da zarar görürse işler iyice kötü gidicekSana kalmış ama bir tane uzun uzatma kablosu da alabilirsin. Fazla bi sorun yaşatmaz bende öyle kullanıyorum