Tx 400w

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayarı iki adet uzatma kablosunu birleştirerek çalştıyorum. Aercool 400w güç kaynağına bir şey olmadı bu zamana kadar. Tx 400w yanar mı?

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum bu zamana kadar derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz ? ve de diğer parçaları söyler misiniz çünkü benim bilgisayarda iki adet ve sorun çıkmadı 5. ayım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bu zamana kadar derken ne kadar süreden bahsediyorsunuz ? ve de diğer parçaları söyler misiniz çünkü benim bilgisayarda iki adet ve sorun çıkmadı 5. ayım
Aeorcool 400w bobin tellerinden ses gelmeye başladığı için elimde tx400w vardı onunla değiştirmeyi düşünüyorum. Param olmadığı yeni bir güç kaynağı alamıyorum. 2 aylık bir sistem. Acaba iki uzatma kablosu kullandığım için mi böyle oldu..

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aeorcool 400w bobin tellerinden ses gelmeye başladığı için elimde tx400w vardı onunla değiştirmeyi düşünüyorum. Param olmadığı yeni bir güç kaynağı alamıyorum. 2 aylık bir sistem. Acaba iki uzatma kablosu kullandığım için mi böyle oldu..
dostum eğer yapabilirsen tek kabloya düşür eğer hala geliyorsa alet bozuktur büyük ihtimalle

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
2 veya tek uzatma kablosu kullanman ne gibi fark yaratabilirki açıklayabilirmisin. Tek olunca sıkıntı olmayacakta çift kablo oluncamı sıkıntı yaşanacak ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2 veya tek uzatma kablosu kullanman ne gibi fark yaratabilirki açıklayabilirmisin. Tek olunca sıkıntı olmayacakta çift kablo oluncamı sıkıntı yaşanacak ?
Normalde 5-6 lı çoklu priz kullanmam gerekiyorken 3 lü çoklu prizleri birbirine taktım. Ana prize takılı olan 3 lü prizin yuvasına diğer 3 lü prizi takarak priz sayısını arttırdım. Sizce bunun hiçbir zararı yok mu?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Normalde 5-6 lı çoklu priz kullanmam gerekiyorken 3 lü çoklu prizleri birbirine taktım. Ana prize takılı olan 3 lü prizin yuvasına diğer 3 lü prizi takarak priz sayısını arttırdım. Sizce bunun hiçbir zararı yok mu?
Üzgünüm gerekli bilgiye sahip değilim. Ne kadar olacağını düşünmesemde 5-6 lı priz almanı öneririm 45.50tlden kaçiyim derken başına daha büyük masraf çıkartma.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Priz ve uzatmalar voltaj korumasına sahipse bi sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yanabilir hocam dikkatli olmak lazım

Üye
5 HİZMET YILI
ben yıllardır kullanıyorum uzatma kablosıyla bişey olmadı bu zamana kadar

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
daha uzun bi uzatma kablosu al tek kabloya düşür 50 tl den kaçıcam diye pcden olma

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bilgisayarının diğer bileşenlerinden bahsedersen daha detaylı yardımcı olabilirim ancak yanacağını veya bir sorun çıkartacağını pek sanmıyorum yeterli bir voltaj bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...