tyt 127 aldim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
salllasam daha cok alirdim herhalde tytden 127 almak dünyanın en salak insanı ben oluyorum galiba 12 sene okula gidip sadece düzgün bir insan olmayı ögrendigimi gözlemiyorum ama başarı 0 bu sene dershaneye başlicam kendimi nasıl geliştiririm 1 daki seneye kadar sizce konuları bitirip böyle bir sınavdan 127 almiş biri olarak 300 civari birşey almayı başabilirmiyim? hayat hikayelerinizi bekliyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekür ederim.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gecmis olsun kardesim
Post automatically merged:

Bende 145 almisim :D

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gecmis olsun kardesim

Bende 145 almisim :D
galiba okumak bana göre değil internet sektöründen cok güzel paralar kazanıyorum ama benim projeler tib telif olayı oldugundan uzun vaadeli değil o yüzden kafamda bi yandan tekrardan 1 sene boyunca düzgün bir şekilde hazırlanmak ne yapsam inan bilmiyorum

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Be
galiba okumak bana göre değil internet sektöründen cok güzel paralar kazanıyorum ama benim projeler tib telif olayı oldugundan uzun vaadeli değil o yüzden kafamda bi yandan tekrardan 1 sene boyunca düzgün bir şekilde hazırlanmak ne yapsam inan bilmiyorum
Benim 3. Girisim gene olmadi :D ama dene denemekten zarar gelmez

Intetnet uzeronden nerelerde para kazaniyosun sormasi ayip varsa virlac onerebilecegim bizde yararlanalim asgari ucrete gecinemiyoz

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Be

Benim 3. Girisim gene olmadi :D ama dene denemekten zarar gelmez

Intetnet uzeronden nerelerde para kazaniyosun sormasi ayip varsa virlac onerebilecegim bizde yararlanalim asgari ucrete gecinemiyoz
maç sitelerim var hocam o sektörden fakat sürekli telif yedigimiz için uzun vaadeli bir iş değil

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
boşver okuma 40 davar alsın baban onlara bak paraya para demezsin

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun Seneye İnş

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence okadar calısmaya bısey olamadıysan bence daha zorlama beyin zorlancak yoksa iyice hafıza kaybı falan yaşanır sal çoban falan ol

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
günde 6 7 saat ayırmıyacaksan boşa çaba harcama bir işe gir. Dershanenin pek bir faydası olmayacak sana.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Tytden 300alsan nereye gideceksin zaten? Günde minimum 4 saat ayt çalışmazsan iyi bir yere giremezsin. Keşke benim imkanım olsa da tekrardan çalışabilsem

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Site işi falan boş kardeşim önce onu söyleyim. Tamam para kazanabilirsin de bu zamanda iyi kötü belli bir yeri (aslında yerleri. artık insanlara bir bölümden mezun olmak yetmiyor) bitirmek şart. Eğer şansın varsa gelecek seneye çalışmak için şimdiden çalışmaya başla. Ha yok diyorsan her türlü bir yerde işe girmek zorundasın. Evde hiçbir erkeği oturtmazlar zaten.

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş cidden iyi bir etütse yazıl ve hakkını verebileceğini düşünüyorsan ben hiç çalışmadım 289 almışım qweqweq 1 sene daha çalışacağım bakalım hayırlısı etüte yazılmayı düşünüyorum şimdiden başladım bile yeniden çalışmaya

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
bro kusura bakma ama 127 ney lan qewqweqweqwe kör bile koklayarak daha iyi not alır qwenjıqwebqkwe şaka şaka 132 aldım ben xde

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
O kadar düşük almayı nasıl becerdin :D Ben geçen sene ikinci kez girmiştim sınava. İlk girişim 4-5 sene önceydi. Her neyse geçen sene öylesine sınavı görmek için girdim 280 falan almıştım.

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim fazla çabalama gir inşaat'a mala vur

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Okul boş iştir dostum şuan senin gördüğün bütün yatırımcı ve girişimciler üniversite terk :) Okul sana bilgi katar evet ama bize 7/24 ders değil hayatımızı yönlendireceğimiz, başarıya nasıl ulaşacağımızın vs. anlatılmasıda gerekiyor. Türkiyenin eğitimdeki asıl sorunu bu zaten 7/24 ders öğretmek ve öğrencilerin dersi takmamazlığı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...