tyt 127 aldim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Okul boş iştir dostum şuan senin gördüğün bütün yatırımcı ve girişimciler üniversite terk :) Okul sana bilgi katar evet ama bize 7/24 ders değil hayatımızı yönlendireceğimiz, başarıya nasıl ulaşacağımızın vs. anlatılmasıda gerekiyor. Türkiyenin eğitimdeki asıl sorunu bu zaten 7/24 ders öğretmek ve öğrencilerin dersi takmamazlığı..
bence boş bi yorum sadece türkiyenin eğitimin sisteminin çöp olduğu kısım hariç 3 5 girişimci yaptı diye herkes yapacak değil
https://memoryhackers.org/konular/dunyanin-en-iyi-universiteleri-ve-unlu-mezunlari.69749/
bu konuma bak anlarsın

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
@loFt genel bir örnekleme verdim arkadaşım bunun neyini anlamadın ? burada bahsetmek istediğim okul okumak şart değil okumadanda iyi bir yerlere gelebilirsin eğitimden önce diksiyon , iletişim vs.. önemlidir. Ben adama git girişimci ol demiyorum lütfen cümleyi tekrar tekrar anlayana kadar oku.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@yiitgven7s katılıyorum size günümüzde örnekleri çok tabi herşey okul olmadıgıda bir gerçek 100 bini geçik mühendis açıkta var tabi böyle yola çıkınılmaz internet sektöründen güzel kazanıyorum uzun vaadeli olmadıgını bahsetmiştim şuan 80 k param var fakat bu parayı katlamam lazım bu sektörden 7 ayda bu kadar biriktirebildim bende şuan para katlayarak gelecegimi kurtarmaya bakıyorum umarım herkes istedigi yerlere varır arkadaşlar yorumlarınız için teşekür ederim 1 sene daha denicem daha önceki denemelerimde hep 230 240 yaparken 127 nedir cidden ya sallasam kesin alırdım ama olmayıncada olmuyor bu bana bir ders oldu açıkcası

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bazı şeyler için çok geç kalacağın tercihleri yapma. Kendine iki defa şans ver üçüncüsünde gerçekten kendini geri zekalı hissedersin. Yine de yılmanı tavsiye etmiyorum ki bizim zamanımızda daha kolaydı bu tür şeyler (Yaş 29) zaman geçtikçe her şey iyiye gidecek diye bir kaide yok. Şu an olmayan bir kaide içerisinde ve zamandasın. Değerlendirmen gereken şeylerden birisi kendi kapasiten, yapabileceğin farklı seçeneklerdir. Bizim aks anımızda okumayan ancak becerisi olan kişiler şu an öğrendikleri zanaatler ile tertemiz, helal paralar kaldırıyorlar. Yani eğitim bir yerde şart ancak eğitim şart diye kendini de yıpratmaya, insanlar tarafından yapamaz - edemez - bu çocuk geri zekalı - kafası basmıyor gibi kendi gururunu ve nefsini aşağılanmasına da müsaade etmene gerek yok. İyi düşün, temiz düşün. İyi forumlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çalışmadan tyt 250 ayt 270 aldım :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çalışıyorum diyip dk başı eline telefon alıp ay çok çalıştım bırakam azcık dinlenemse başaramaman gayet normal tanıdığın bir rehber öğretmendir psikologtur danış derim.:tospik:

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bosver git sürü yöneticisi ol :QE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...