galiba okumak bana göre değil internet sektöründen cok güzel paralar kazanıyorum ama benim projeler tib telif olayı oldugundan uzun vaadeli değil o yüzden kafamda bi yandan tekrardan 1 sene boyunca düzgün bir şekilde hazırlanmak ne yapsam inan bilmiyorumGecmis olsun kardesim
Post automatically merged:
Bende 145 almisim
Benim 3. Girisim gene olmadigaliba okumak bana göre değil internet sektöründen cok güzel paralar kazanıyorum ama benim projeler tib telif olayı oldugundan uzun vaadeli değil o yüzden kafamda bi yandan tekrardan 1 sene boyunca düzgün bir şekilde hazırlanmak ne yapsam inan bilmiyorum
Intetnet uzeronden nerelerde para kazaniyosun sormasi ayip varsa virlac onerebilecegim bizde yararlanalim asgari ucrete gecinemiyozgaliba okumak bana göre değil internet sektöründen cok güzel paralar kazanıyorum ama benim projeler tib telif olayı oldugundan uzun vaadeli değil o yüzden kafamda bi yandan tekrardan 1 sene boyunca düzgün bir şekilde hazırlanmak ne yapsam inan bilmiyorum
maç sitelerim var hocam o sektörden fakat sürekli telif yedigimiz için uzun vaadeli bir iş değilBe
Benim 3. Girisim gene olmadiama dene denemekten zarar gelmez
Post automatically merged:
Intetnet uzeronden nerelerde para kazaniyosun sormasi ayip varsa virlac onerebilecegim bizde yararlanalim asgari ucrete gecinemiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?