Ücretli cs go hilesi hakkın da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ücretli hileler de bildiğiniz üzere %100 vac koruması oluyor isim vermicem reklam olmasın diye sizce güvenililir mi bu siteler yabancı değil türklerin sitesi var %100 vac koruması diyor kullanıp da tecrübe eden varsa yazabilir mi o'na göre alacağım.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ücretli hileler de bildiğiniz üzere %100 vac koruması oluyor isim vermicem reklam olmasın diye sizce güvenililir mi bu siteler yabancı değil türklerin sitesi var %100 vac koruması diyor kullanıp da tecrübe eden varsa yazabilir mi o'na göre alacağım.
legit yani hileyi belli etmeden oynarsan ömür boyu vac yemezsin o %100 korumalı olanı ben kullanıdm ez ile başlıyor hatta iyidir

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
legit yani hileyi belli etmeden oynarsan ömür boyu vac yemezsin o %100 korumalı olanı ben kullanıdm ez ile başlıyor hatta iyidir
aynen hocam o dediğiniz hile yazılımı hakkın da legit dediğiniz nasıl oluyor forum'dan bir arkadaşın hilesini kullanıyordum wall açmıyorum kesinlikle aimbot açıyorum sadece ayarları da olabildiğince kısıyorum legit o anlama geliyor değil mi?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
inanma dostum türk sitelerine vac ban dalgası oldugunda yazıyorsun desteğe adam sana 15 gün hile veriyor + olarak bide şöyle düşün hesabın gitti +15 gün hiley i ben ne yapayım demi :D

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Eğer Cs go için hile alacaksanız Rus geliştiricilere akın edeceksiniz temiz ve sağlam yapıyorlar bu işi bizim Türk geliştiricilere pek bulaşmayın derim.

Üye
6 HİZMET YILI
şahsen 2 kere paralı hileden ban yedim bro

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yüzde yüz ban yedirmez diye bir olay yok tamamen senin elinde yaklaşık 3 senedir wh kullanıyorum vac yemedim çünkü belli etmeden oynarsan kazanan valve değil sen olursun bu arada yaklasık 2 senedir bu forumun hilesini kullanıyorum :) vac yiyen smurf hesaplarım var cunku belli ederek oynadım zevkine ban yedırdım

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kardeşim bende almak istiyorum onu o hile hakkında bahsedermisin rica etsem ve kaç süreliğine aldın :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sanmıyorum kral %100 olucağını yapabilicek birisi varsa zaten çıkarsın cs go gibi oyun oynayalım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
%100 korumalı diye bişey yok reis uydurmadır her hilenin ban riski var ama oranları değişir

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2 ay paralı hile kullandım ban yemedim belli etmedim duvar arkası izlemedim backtrack ve esp charm kullandım 2 ay boyunca ban yemedim ve memnundum gayet alabilirsin para vermek gibi bir niyetin varsa ancak main hesabında oynama derim itemlerin gittiğinde üzüleceğin carda oynama sorun olmaz

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Legit Hack diyosun sanırım vacnet yazılımına yakalanmadan oynarsın fakat overwatch ta yakalanmamak senin elindedir ve para vermene gerek yok forumda zaten çalışan bir hile var.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
platformdan platforma değişir ama çoğu güvenilir vac anlamında

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
ücretli hile konusunda yabancılar gayet iyi. türk hilelere yönelmeni önermem. legit ve radar takıldığın sürece ban yeme ihtimal minimum seviye düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...