legit yani hileyi belli etmeden oynarsan ömür boyu vac yemezsin o %100 korumalı olanı ben kullanıdm ez ile başlıyor hatta iyidirarkadaşlar ücretli hileler de bildiğiniz üzere %100 vac koruması oluyor isim vermicem reklam olmasın diye sizce güvenililir mi bu siteler yabancı değil türklerin sitesi var %100 vac koruması diyor kullanıp da tecrübe eden varsa yazabilir mi o'na göre alacağım.
aynen hocam o dediğiniz hile yazılımı hakkın da legit dediğiniz nasıl oluyor forum'dan bir arkadaşın hilesini kullanıyordum wall açmıyorum kesinlikle aimbot açıyorum sadece ayarları da olabildiğince kısıyorum legit o anlama geliyor değil mi?legit yani hileyi belli etmeden oynarsan ömür boyu vac yemezsin o %100 korumalı olanı ben kullanıdm ez ile başlıyor hatta iyidir
Çatır çutur banlanır kankam %100 korumalı diye bir şey yok.legit yani hileyi belli etmeden oynarsan ömür boyu vac yemezsin o %100 korumalı olanı ben kullanıdm ez ile başlıyor hatta iyidir
katılıyorum sanaEğer Cs go için hile alacaksanız Rus geliştiricilere akın edeceksiniz temiz ve sağlam yapıyorlar bu işi bizim Türk geliştiricilere pek bulaşmayın derim.
şahsen 2 kere paralı hileden ban yedim broarkadaşlar ücretli hileler de bildiğiniz üzere %100 vac koruması oluyor isim vermicem reklam olmasın diye sizce güvenililir mi bu siteler yabancı değil türklerin sitesi var %100 vac koruması diyor kullanıp da tecrübe eden varsa yazabilir mi o'na göre alacağım.
kardeşim bende almak istiyorum onu o hile hakkında bahsedermisin rica etsem ve kaç süreliğine aldınlegit yani hileyi belli etmeden oynarsan ömür boyu vac yemezsin o %100 korumalı olanı ben kullanıdm ez ile başlıyor hatta iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?