Uzman Üye
tabiki popülerlik için
kulanıcı şartları diye bi dava var diye biliyorum şartları ihlal etmişlerOyunu
ücretsiz yaptı diyemi ne alaka ki .d
Kanka merak edip baktım steamdan oyunu ücretli bir şekilde satın alan kişilerin isyan etmesi sonucu böyle bi dava açmaya hazırlanıyormuş bilgi için teşekkürlerkulanıcı şartları diye bi dava var diye biliyorum şartları ihlal etmişler
üstad ya doğru olabilir ama rockstar games işin içinde sonuçta dava açsada birşey kazanabileceğini sanmıyorum steaminkulanıcı şartları diye bi dava var diye biliyorum şartları ihlal etmişlerama seninkide komik olabilir
Steam Dava Edemez Hakkı Yok Zaten Oraya Parayla Satan Rockstar Games Yani İstediği Şirketle Anlaşabilme Hakkına Sahip Sonuç Olarak Steamin Müdahale Etme Şansı Yok Düşünsene Steamde Mesela Metro var Epic Gamestede Var Steam Dava Açıyor Sende O Oyun Olamaz Filan Düşüncesi Bile Komiküstad ya doğru olabilir ama rockstar games işin içinde sonuçta dava açsada birşey kazanabileceğini sanmıyorum steamin
birbirlerini yesinler bize ne ama dava konusu gerçeküstad ya doğru olabilir ama rockstar games işin içinde sonuçta dava açsada birşey kazanabileceğini sanmıyorum steamin
Tencentde sahip olmadığı oyun firması yok vallaEpic games büyük bir şireket bildiğim kadar tentect ten hisseleri var yanlışım olabilir o yüzden gta 5 gibi bir oyunu bedava dağıtarak kitle kazandılar ve dağıtmaya devam etceklermiş çok iyi yapıyolar
Neden olsun hocam olmaz bedava reklam yapıyorlariptal edilecek diye bir haber duydum umarım yalandır