Ücretsiz yan hesapta kullanılan hileler diğer ana hesapları etkiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şu son bir kaç gündür aklıma bu takıldı hesap premium olmasına rağmen karşıya gelen herkez level 1 yeni hesap smurf felan çoğuda hile nerdeyse acaba ücretsiz herhangi bir yan hesapta hile kullansam vac durumunda felan ana hesabımı etkiler mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
etkilemez dostum için rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
etkilemez dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
E-Posta gibi platformlar arası iletişim sağlayan bilgilerini aynı hesaplarda kullanırsan VacNet bunu algılar ve otomatik olarak diğer hesapları yasaklar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Etkilemez o yüzden birçok oyunda yan hesap var.

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
E-Posta gibi platformlar arası iletişim sağlayan bilgilerini aynı hesaplarda kullanırsan VacNet bunu algılar ve otomatik olarak diğer hesapları yasaklar.
E posta adresleri benzer ama hesaplar farklı birbiriyle bağı yok sadece bi hesap detaylarına girdiğimde steam guard e-posta ile korunuyor yazısı var bunu haricinde herhangi bir kayıtlı telefon numarasıda gözükmüyor hesapta?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynı eposta olmadıgı sürece Oyundan Oyuna Degişir Kimi HWID Ban atar oda ceza sisteminde yazar sen genede ne olur ne olmaz epostalarını degiştir

Epostaları aynı telefondalarsa ayır bazı oyunlar her türlü buluyor HWID ban varsa kaçamazsın zaten ona dikkat et tüm oyunarın ceza sistemini bilmiyorum ama MCDE HWID yersin Valorantta Duruma göre Oyun Yapımcılarını istegine kalmış birşey zaten sen o programı açtıgında istedigin kadar bypass yap seni iilaki bulurlar en güvenli bilgisiyar internet fişi çekilmiş bilgisayardır mesela Apple Windows projelerini hiçbir zaman internete bağlanmamış bilgisayarlarda saklarlar en iyi orda güvendesindir aksi taktirde bi ddos ile İnternetin Çöker

Epostaları aynı telefondalarsa ayır bazı oyunlar her türlü buluyor HWID ban varsa kaçamazsın zaten ona dikkat et tüm oyunarın ceza sistemini bilmiyorum ama MCDE HWID yersin Valorantta Duruma göre Oyun Yapımcılarını istegine kalmış birşey zaten sen o programı açtıgında istedigin kadar bypass yap seni iilaki bulurlar en güvenli bilgisiyar internet fişi çekilmiş bilgisayardır mesela Apple Windows projelerini hiçbir zaman internete bağlanmamış bilgisayarlarda saklarlar en iyi orda güvendesindir aksi taktirde bi ddos ile İnternetin Çöker
ip ban yemediğin sürece bence sıkıntı yok diye biliyorum
ip degil HWID

Tepkiler: #GG
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bencede etkilenmez

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
e postan aynı değilse hiç bir şekilde etkilemez diye düşünüyorum sonuç olarak 1 bilgisayarda 2 oyuncu oyun oynayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Etkilemez diye umuyorum reis ama iyice bir araştır

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
e postan aynı değilse hiç bir şekilde etkilemez diye düşünüyorum sonuç olarak 1 bilgisayarda 2 oyuncu oyun oynayabilir
Yakalanmaması lazım tespit edilirse Kafasına HWID yer sebebi nedenmi adamlar der ya misal misal adam yan hesablardan hile açıyor ana hesabı xBaşÇavuşx ee valve bu adamı araştırır ip sini bulur banı atar eposta farklı olması sonucu degiştirmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...