Üye
Ha modeminin ip degişme özelligi varsa resetle hileye doyduktan sonra ip'ni bulamazlaralakası yok sen rahat rahat hileni kullan
Aynen bide kimseye deme ana hesabımın adı şu belli olmaz yani baban bile o hesabın senin oldugunu bilmicek Disguise olucaksınher ihtimale karşı e posta aynıysa kullanma
Kardeşim benzer olması değil aynı olması önemli.E posta adresleri benzer ama hesaplar farklı birbiriyle bağı yok sadece bi hesap detaylarına girdiğimde steam guard e-posta ile korunuyor yazısı var bunu haricinde herhangi bir kayıtlı telefon numarasıda gözükmüyor hesapta?
lolde ip ban yok hesaba ban atıyorhileyi bilgisayarda görüp ip ban atabilir sanırım o bilgisayarda giren bütün hesaplarda ban yiyebilir
Hayır etkilenmezsin, etkilendiğin durumlar var elbet ancak çok ağır bir hile kullanmam gerekli ancak o zaman olur diye tahmin ediyorum.Şu son bir kaç gündür aklıma bu takıldı hesap premium olmasına rağmen karşıya gelen herkez level 1 yeni hesap smurf felan çoğuda hile nerdeyse acaba ücretsiz herhangi bir yan hesapta hile kullansam vac durumunda felan ana hesabımı etkiler mi?
O zaman en küçük ayrıntıya kadar farklı yapcaz yani bilgileri ben bunu anladım dediğindenKardeşim benzer olması değil aynı olması önemli.
Çok ağır hile derken? Wall türü şeyler hafifmi oluyor yani?Hayır etkilenmezsin, etkilendiğin durumlar var elbet ancak çok ağır bir hile kullanmam gerekli ancak o zaman olur diye tahmin ediyorum.
Şöyle söyleyeyim, evet wall türü hileler hafif oluyor script vesaire. Ancak gidip oyunun bir açığını hackledin ve para hilesi yaptın, örneğin LoL de rp hilesi mö hilesi yaptın bu ağır hacke girer ve çok büyük ihtimalle direk bilgisayarın ban yer ve o bilgisayarla bir daha lole giremezsin, internetin üzerinden girilen bütün hesaplar da ban yer.O zaman en küçük ayrıntıya kadar farklı yapcaz yani bilgileri ben bunu anladım dediğinden
Çok ağır hile derken? Wall türü şeyler hafifmi oluyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?