Hilenin ağır hafif kavramı bazı durumlarda yer alıyor rekabetçi maçlarda belirli puan veya hız sınırını geçersen otomatik olarak ow ye gidiyorsun ama casual gibi maçlardaki oynayışın tamamen hilenin vacnet tarafından tespit edilmesine bağlı.O zaman en küçük ayrıntıya kadar farklı yapcaz yani bilgileri ben bunu anladım dediğinden
Çok ağır hile derken? Wall türü şeyler hafifmi oluyor yani?
Yeni hesap açtım bu seferde ana hesaptaki kütüphanemi bu yeni açtığıma paylaştı şuan bildiğin ifşalandı yaniE-Posta gibi platformlar arası iletişim sağlayan bilgilerini aynı hesaplarda kullanırsan VacNet bunu algılar ve otomatik olarak diğer hesapları yasaklar.
etkilemez kardeşim ne alakaŞu son bir kaç gündür aklıma bu takıldı hesap premium olmasına rağmen karşıya gelen herkez level 1 yeni hesap smurf felan çoğuda hile nerdeyse acaba ücretsiz herhangi bir yan hesapta hile kullansam vac durumunda felan ana hesabımı etkiler mi?
mailler ayrı olduğu için etkilemezŞu son bir kaç gündür aklıma bu takıldı hesap premium olmasına rağmen karşıya gelen herkez level 1 yeni hesap smurf felan çoğuda hile nerdeyse acaba ücretsiz herhangi bir yan hesapta hile kullansam vac durumunda felan ana hesabımı etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?