- Konuyu başlatan
-
2018 incelemede pubg lite, call of duty gibi oyunlarda yüksek çözünürlükte çok güzel fps değerleri alıyor değişmişmidir ?Lol vesaire oynatır, düşük ayarlarda da bir çok oyunu oynatır bu sistem ama grafikleri yüksek olan oyunlarda fps sıkıntısı olur
Hocam bildiğim kadarıyla o videoda overclock da yapıyor ayrıca evet değişiklik mutlaka olmuştur 2 yıl geçmiş aradan ancak yine o oyunları oynarsınız pubg lite oynarsınız yani pubg'nin kendisi değil sonuçta düşük sistem için üretilmiş bir oyun. Bir de o videoda da ikinci el alıyor galiba parçaları temin etmek bulmak gerekli ama güzel sistem o bütçe için bugün de yeterli dolar sürekli artıyor ikinci el için de zam geliyor acele etmek de fayda var.2018 incelemede pubg lite, call of duty gibi oyunlarda yüksek çözünürlükte çok güzel fps değerleri alıyor değişmişmidir ?
peki bu sistem forza ve gta 5 içinde yeterli olurmu ?Hocam bildiğim kadarıyla o videoda overclock da yapıyor ayrıca evet değişiklik mutlaka olmuştur 2 yıl geçmiş aradan ancak yine o oyunları oynarsınız pubg lite oynarsınız yani pubg'nin kendisi değil sonuçta düşük sistem için üretilmiş bir oyun. Bir de o videoda da ikinci el alıyor galiba parçaları temin etmek bulmak gerekli ama güzel sistem o bütçe için bugün de yeterli dolar sürekli artıyor ikinci el için de zam geliyor acele etmek de fayda var.
Düşük ayarlarda oynatır diye tahmin ediyorum ama tabi test etmeden bilemeyiz benim şahsi kanaatim oynatırpeki bu sistem forza ve gta 5 içinde yeterli olurmu ?
1000 TL is around 142 usd how is enought? Can you advise a system?what??1000 tl it's enough bro
abi en iyisi letgodan koştur ayrıca ütopyaarkadaşlar merhaba ucuza bir oyun bilgisayarı toplamak isiyorum tavsiye edebileceğiniz bir sistem varmı ?
bir bakayım belki bulabilirimabi en iyisi letgodan koştur ayrıca ütopya
msi 970 gaming anakart. amd fx 8320 işlemci. 1600mhz veya daha üstü en az 8 gb ram. amd 5800 serisi bi ekran kartı. bütçe olarakta uygun sayılabilecek ve çoğu oyunu rahat oynatacak bir sistem.
olur alabilirim1500tl içinde tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?