Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amd ler fiyatta en uygun ve en iyi performans olanları a320m de en uygun anakart en uygun ryzenı alıp a320m de kullanırsan en iyi uygun sistem olur aliexpress de güzel şeyler var ama korona falan var şuan gelmez herhalde dolar da çok yüksek zaten
sistemi bi kere topluyorsun ucuz ilerde pişman olmamak için bütçeyi genişletip bir kere toplamak lazım ortalama bi ryzen sistem içinde 4bin tl gözden çıkmalı
şu anda oyun oynayabileceğin en uygun sistem Ryzen 3 2200g işlemci ile toplayabileceğin a320M anakartla bir sistem olabilir o da yaklaşık 2.000 TL civarı tutar
300 TL - 400 TL lik anakartlar gayet uygun ucuz alırsanız pişman olursunuz derim mhz düşük kalıyor ddr4 öneririm biriktirin alın sonuna kadar kullanın sev
eger yardımcı olabılırsem olmak ısterım bende anakartımı ıslemcımı kendım topladım 1500 civarına
letgodan al sat yaparak işlemcım i 3 320 pro tamırıne kadar kendım ılgılenıp yaptm