dostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor
Ver de bizde alalım parasıyladostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor
bilader sallama uc kod üretici nedostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor
bi söylermisin o halde neymiş bu farkli olay?çalıntı kartla değil hocam farklı olayı var
Hocam özelden bi konuşabilir miyiz acaba?dostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor