Abi intagramdan bana bir yazar mjsın ardaatanirdostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor
çalıntı kartlamı ? peki neden yüklemeler için 24saat 48saat gibi süre veriyorlar bende aldım bi kaç kere hep yüklendi. ayrıca iki farklı sistemleri var 1620 ve katlarında limit yeme olayı var sınırsız alamıyorsunuz 1808 olan sistemde ise sınır yok limitsiz istediğiniz kadar yüklüyorlar. geç gelmesi ve sınır muhabbeti calıntı kredi kartıyla alakalı oldugunu sanmıyorum. muhtemelen oyunun resmi satıcılarından vb bşiyden alınıyor cunku oyun içindede satın aldıgınız uc hesabınıza yüklendi diye msjda geliyor. nasıl yapıldığını öğrenen paylaşırsa çok güzel olucak. farklı ülke ipsi üzerinden vs yüklüyorlar sanırım benm aklıma başka bişiy gelmiyor ama o siteleri bulmak zor. bilen söylemiyor zatencc ile açık hatta kontör yükleyip mobil ödeme ile yükleniyor
dostum kaçak kredi kartı ile açık hatta kontör yükleniyor ardından mobil ödeme ile uc yükleniyor 24 48 sebebi kontör yüzünden yabancı siteden yükledikelri icin geç düşüyorçalıntı kartlamı ? peki neden yüklemeler için 24saat 48saat gibi süre veriyorlar bende aldım bi kaç kere hep yüklendi. ayrıca iki farklı sistemleri var 1620 ve katlarında limit yeme olayı var sınırsız alamıyorsunuz 1808 olan sistemde ise sınır yok limitsiz istediğiniz kadar yüklüyorlar. geç gelmesi ve sınır muhabbeti calıntı kredi kartıyla alakalı oldugunu sanmıyorum. muhtemelen oyunun resmi satıcılarından vb bşiyden alınıyor cunku oyun içindede satın aldıgınız uc hesabınıza yüklendi diye msjda geliyor. nasıl yapıldığını öğrenen paylaşırsa çok güzel olucak. farklı ülke ipsi üzerinden vs yüklüyorlar sanırım benm aklıma başka bişiy gelmiyor ama o siteleri bulmak zor. bilen söylemiyor zaten
Tam olarak nasıl bir program bu kardeşim benim çevremde de var satanlardostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor
sen üst düzeyden(güvenilir hacker) satın alıyorsun maile indirme linki gelıyor onu kurup k.adını falan giriyorsun (sana veriyorlar) sonra senin elinde kod üretici oluyor onuda satıyorsunTam olarak nasıl bir program bu kardeşim benim çevremde de var satanlar
sen üst düzeyden(güvenilir hacker) satın alıyorsun maile indirme linki gelıyor onu kurup k.adını falan giriyorsun (sana veriyorlar) sonra senin elinde kod üretici oluyor onuda satıyorsun![]()
aydınlattıysam ne mutlu banabenım arkadasta satıyor ama degırmenın suyu nerden gelıyor hıc sormamıstım vay be
Bana program verirmisindostun kısaca şöyle anlatayım bende satıyorum çünkü sen bir program satın alıyorsun aylık 50 tl veriyorsun ve uc kodu üretici alıyorsun bunu satıp %100 kârda edebiliyorsun istersen kendin de kullanabiliyorsun kişiye göre değişiyor
ben program dağıtamıyorum satıyordum kusura bakmayınBana program verirmisin