Süper Üye
Arkadaşlar Vodafone kullanıyordum su an memnun değilim. Turk Telekom'a veya başka bir operatore gecebilirim. Var mı tavsiye edebilceğiniz bol internetli ucuz bir tarife?
Şuan piyasadaki En ucuz Vodafone bende Vodafone geçmeyi düşünüyorum. Sakın aklından Turkcell vs geçireyim deme pişman olursun. Turkcell'im ve görüp görebileceğin en yüksek fiyatlar ve en kalitesiz paketler mevcut.Arkadaşlar Vodafone kullanıyordum su an memnun değilim. Turk Telekom'a veya başka bir operatore gecebilirim. Var mı tavsiye edebilceğiniz bol internetli ucuz bir tarife?
evet piyasaya bir baktım zaten 4 - 5 yıldır vodofone kullanıyorum vodofonede kalmaya karar verdim teşekkürlerUcuz olarak vodafone den başkasını tercih etme. Ben yıllardır vodafoneliyim diğer operatördeki arkşadaşlarım hep ağlıyor. Çoğunluğu vodafoneye geçti, geçeceğini söyledi.
VodafoneArkadaşlar Vodafone kullanıyordum su an memnun değilim. Turk Telekom'a veya başka bir operatore gecebilirim. Var mı tavsiye edebilceğiniz bol internetli ucuz bir tarife?
bol internete ucuz tarife bulamazsın geciceksen türk telekoma geç derim. bağlantısı ve hızı iyiArkadaşlar Vodafone kullanıyordum su an memnun değilim. Turk Telekom'a veya başka bir operatore gecebilirim. Var mı tavsiye edebilceğiniz bol internetli ucuz bir tarife?
hocam türktelekom çok iyi ama böyle 6-7 ay geçtikten sonra zam yapıyolar sürekli arayıp rahatsiz ediyolar sırf paket almam için aradılar yaniArkadaşlar Vodafone kullanıyordum su an memnun değilim. Turk Telekom'a veya başka bir operatore gecebilirim. Var mı tavsiye edebilceğiniz bol internetli ucuz bir tarife?
Türk telekom sil süpur den baya internet geliyo bi arastirArkadaşlar Vodafone kullanıyordum su an memnun değilim. Turk Telekom'a veya başka bir operatore gecebilirim. Var mı tavsiye edebilceğiniz bol internetli ucuz bir tarife?