Seçkin Üye
arkadaşlar merhabalar yıllardır sacma sapan 10 liralık mouseler kullandım tek istediğim sağlam ve ucuz olması internetten şimdi alıcam önerisi olan varmı acaba pubg oynuyorum sadece oyun olarak
biraz pahalı geldi bana dedigim gibi 10 liralık mouseden sonra alıcamArtık klasik oldu ama g300s önerebilirim fiyat performans bakımından
100 liralık diyorsan SGM-X7 önerebilirim arkadaşım memnun kalmıştıbiraz pahalı geldi bana dedigim gibi 10 liralık mouseden sonra alıcamşöyle 100 liraya kadar olan varmıdır acaba
Artık klasik oldu ama g300s önerebilirim fiyat performans bakımından
Bloody serisinede bakabilirsin cebine gore blursun herturlu vatandavardi en son grdugumdebiraz pahalı geldi bana dedigim gibi 10 liralık mouseden sonra alıcamşöyle 100 liraya kadar olan varmıdır acaba
V7ma kullaniyorum bi cok mause ye gore ayarlari cok iyibloody v7
öyle olsa bakardım ama 200 tl şuanda heryerdedirek tek önerım logıtech g300s dsotum al pısman olmazsın 120tl felan
100 tl en fazla öyle söyliyimUcuz derken yine 10 - 20 TL lik mi arıyorsun dostum bütçe ne kadarsa ona göre tavsiye verelim
baktım eğer daha iyi bir önerisi olan cıkmazsa alıcam direk 30 tl internetteeverest sm68x kullanıyorum. bakabilirsin. memnunum ben
hepsi bir yana buna baktımda gercekten cok beğendim baya sağlam bişeye benziyor teşekkürler arkadaşlar bunu alıyorum şuanda <3Rava Gtx 108 cok ıyı bır mause
yandakı tuslarada makro atayıp cok ıyı preformans ala bılrısn 4 yıldır kulanıyorum en agır jıtr clık oyunlarda bıle hayla eskısı gıbı calısıyor