Vayne R Q AA
Onaylı Üye
Arkadaşlar, bazı kişiler 3 aylık, 1 aylık 14x boost satıyorlar. Taktiği nedir? Bu kadar ucuz olma sebebi nedir?
Moderatörün son düzenlenenleri:
var hocam mesaj atarsanız yardımcı olurumsatan bir yer biliyosan sölermisin ben alcamda
mantıklı. her türlü bize giren çıkan yokçalıntı kredi kartları ile almaları oluyor sebebi hocam
teşekkürler hocamKlasiğe göre daha pahalı olan bu pakette ek olarak ücretsiz oyunlar ve sunucu yükseltme özelliği de yer almaktadır. Eğer bu paketi aldıysanız istediğiniz bir sunucuyu seçip yükseltebileceksiniz. Fakat her kullanıcı 1 kez yükseltme işlemi yapabilir.
Post automatically merged:
böyle bir yazı buldum işine yarar mı bilmiyorum
evet son gazhala devam ediyor mu
Most probably bro.I saw many people selling it or offer it but i dont know why its cheap i think on maype he used cards not belong to him maype!
İtemsatış da var mantık 1 aylık aktif olan hesaplara epik games in verdiği bedava kodları saklıyolar ve basıyolar 3 aylık boostlu hesap oluyor bende kod var ama 1 aylık hesap lazım hiç nitro basılmamışsatan bir yer biliyosan sölermisin ben alcamda
Hayır bedava kod onlar 3 aylık epicgames koduKnk cc ile yapıyorlar yada direk scamdir dikkat et derim![]()
oda olabilir ama discord da sınır var diye biliyorum. İp değiştirip yapıyorlarsa bilmiyorum.İtemsatış da var mantık 1 aylık aktif olan hesaplara epik games in verdiği bedava kodları saklıyolar ve basıyolar 3 aylık boostlu hesap oluyor bende kod var ama 1 aylık hesap lazım hiç nitro basılmamış
Post automatically merged:
Hayır bedava kod onlar 3 aylık epicgames kodu
Discord doğrulama kodu istiyor cc olmaz diye düşünüyorum dediğim mantık ya tokenlarda oluyorum bilmiyorum ama epic games kodları var 3 aylık bendede var fakat tek bir hesapta kullanabilirsin 1 ay önceden açılmış olmalı yeni hesaplarda olmuyor satış sitelerinde o boostları satanların profilinde vardır zaten 3 aylık boostlu mitro diyeCcden dolayı brom (çalıntı kredi kartı)