- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
o da çok pahalı hacım bgxyorumdakiler toir kullanmadı sanırım hiç toir kadar rezalet sc yok bana göre ***** toir : pentasharp bir zamanlar supporttum pentada ancak gerçekten rezaletti şuan bilmiyorum nasıl ama rezaletti benim zamanımda şuan sanırım BGX güzel ve içerisinde fazlasıyla exploit var tavsiyemdir
knk pentasharp nasıl şuan toişr kullanıyorum 6 aydır ban yemedim pentasharp nasıl toir zam yaptılarPentasharp var ban yemedim şuana kadar
bgx fiyatı değer mi knkyorumdakiler toir kullanmadı sanırım hiç toir kadar rezalet sc yok bana göre ***** toir : pentasharp bir zamanlar supporttum pentada ancak gerçekten rezaletti şuan bilmiyorum nasıl ama rezaletti benim zamanımda şuan sanırım BGX güzel ve içerisinde fazlasıyla exploit var tavsiyemdir
pentasharp çok kötü onu denedimknk pentasharp nasıl şuan toişr kullanıyorum 6 aydır ban yemedim pentasharp nasıl toir zam yaptılar
Post automatically merged:
bgx fiyatı değer mi knk
ne iyi sence fp olarakpentasharp çok kötü onu denedim
değer dsotum emin olo da çok pahalı hacım bgx
zamanında penta da supporttum kanka emin ol sırf supportum diye övüyordum ancak rezaletti kesinlikle almanı tavsiye etmem ***** toir işteknk pentasharp nasıl şuan toişr kullanıyorum 6 aydır ban yemedim pentasharp nasıl toir zam yaptılar
Post automatically merged:
bgx fiyatı değer mi knk
knk harbi burdaki sc çok iyi ama alcaksan bgx öneririmUcuza Paralı Script Önerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?