Ucuza Script Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yorumdakiler toir kullanmadı sanırım hiç toir kadar rezalet sc yok bana göre ***** toir : pentasharp bir zamanlar supporttum pentada ancak gerçekten rezaletti şuan bilmiyorum nasıl ama rezaletti benim zamanımda şuan sanırım BGX güzel ve içerisinde fazlasıyla exploit var tavsiyemdir
o da çok pahalı hacım bgx

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Pentasharp var ban yemedim şuana kadar
knk pentasharp nasıl şuan toişr kullanıyorum 6 aydır ban yemedim pentasharp nasıl toir zam yaptılar
Post automatically merged:

yorumdakiler toir kullanmadı sanırım hiç toir kadar rezalet sc yok bana göre ***** toir : pentasharp bir zamanlar supporttum pentada ancak gerçekten rezaletti şuan bilmiyorum nasıl ama rezaletti benim zamanımda şuan sanırım BGX güzel ve içerisinde fazlasıyla exploit var tavsiyemdir
bgx fiyatı değer mi knk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ucuza sc mi kaldı be kankaların gülü

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
bu siteninkini yüklemeye çalışıyorum ben fakat 50 mesaj istiyorlar bakalım yapabilirsem beğenirsem yazıcam deneyimlerimi umarım ban sorunu olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lol sc nasıl bilgisi olan var mı ? aylık 800 küsür lira olarak gözüküyor çok merak ettim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence suan piyasa da olan scriptler fazlasıyla ucuz hatta ücretsiz bile denebilir toir bgx veya buranın scsini kullanabilirsin

Donator
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka sitedekini kullan bence para vermene gerek yok

Üye
2 HİZMET YILI
forumdaki script için puan mı kasmak gerekiyor sadece, ne yaparak hızlıca puan toplarım?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her hile ban attırır kaliteli hizmet istiyorsan parayla al her şeyine yardımcı olurlar bedava istiyorsan tek başınasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...