Bende onu izledim ne düşünüyorsun sence varmılar ?:2iq:Vallahi inanasım gelmiyor ama birazda inanasım geliyor gibi webtekno videosundada biraz kanıtlar vardı bilmiyorum kararsızım bu konularda.
anlattığımı iyi oku ve fotoğrafa dikkatli bak hiç bir montaj yoktur indir iso ayarına kadar gösteriyor.Vallahi inanasım gelmiyor ama birazda inanasım geliyor gibi webtekno videosundada biraz kanıtlar vardı bilmiyorum kararsızım bu konularda.
hangi haber acaba.?Bende haberlerden duymuştum uzaylılar varmış ve bizim teknolijimiz onların teknolojisinin yanında mağara teknolojisi olarak kalıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru ama inandırıcı.
Dikkatli baktıysan sokak lambasının ışığı bile fıs kalmış yanındainanmıyodum ama şimdi bi inanasım geldi fotoğraflara bakınca
yıldızdır o
Webtekno 2 3 gün once atıldı videohangi haber acaba.?
yıldızlar uzayda oluyor biliyorsunuz değil mi siz dünya da yıldız gördünüz mü ?yıldızdır o
kardo tek akıllı düşünen ıkımızızı heralde benım yasdaıklarımı gorduklerımı anlatsam felç olcak heralde bunlar neyse soz ızlemeye gıdıyorumYa cidden yazıklar olsun Türkiyenin IQ seviyesi bu mu ya bu kadar yazıya ve fotoğrafa verilen yanıt bunlar mı yıldız diyen oldu yazıklar olsun
Abim veya kardeşim yaşını bilmiyorum ama Türkiye'de cahil insanlar oldukça gelişmez. Resimli kanıt gösteriyorum yıldız diyor affedersin biri dalga geçiyor yazdıklarımla. Senin teknolojin onlara göre mağara onlar insanlara show yapıyor bulutları ayrıştırdığı video var telefonu görecek teknolojisi olacak tabiki. Yıldız diyen bile var Allah yardımcıları olsun Şuraya bir Mustafa Kemal Atatürk Sözü Bırakayım...Bu dünya o kadar küçük ki,dışarıda daha büyük milyonlarca gezegen var.Uzaylıların varlığına inanmayanlara söylüyorum;Siz bu küçücük dünyada yaşayıp uçsuz bucaksız uzayda başka canlılar olmadığını mı söylüyorsunuz?Bilim adamları Dünyadaki canlıların sadece %13'ünü keşfedebilmişken? O zaman gidin zombilerin varlığına inanın.
Fotoğrafa şahsen ben de inanmıyorum ama dışarıdaki varlıkları inkar etmek te ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?