Ufoların varolduğuna dair kanıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben küçüklüğümden belli hep uzaya meraklıyımdır ve bunu ailem de bilir. Genelde Türk insanları sadece Amerika da mı oluyor bu olaylar diyorlar hayır bu olaylar Tükiye'de de oluyor sadece farkında değilsiniz. Şimdi size yaşadığım olayı anlatayım hemen. Akşam saat 8 gibi annem dışarıda kapını önünde oturuyordu ben içeride telefon ile uğraşıyordum annem beni çağırdı oğlum koş hava da bir şey var parlıyor ve havada asılı duruyor ben bir hücumla dışarıya çıktım o zamanlar telefonum kötüydü Xperia E4 kullanıyordum neyse ablam annem ben dışarı doluştuk karşı da havada asılı duran altında beyaz ışık olan bir cisim sıfır ses çıkıyordu. Benim Pahalı kameram vardı 5 bin liralık ama o an çok heyecanlandım elim ayağıma dolaştı ne yapsam diye ben de telefonu çıkardım galiba teknolojileri bizden kat kat üstün bu şey her neyse benim onun fotoğrafını çektiğimi gördü. Fotoğrafını çektikten 1 saniye sonra bu cisim asılı gibi duran cisim 1 saniye de yıldız kayması gibi iz bırakarak uzaya doğru uçtu ve kayboldu biz şok olduk eğer kamerayı kursaydım yakalayamazdım.

Bu benim çektiğim fotoğraf hiç bir uçak drone helikopter bu kadar parlak bir ışık vermesi imkansız ay gibi parlıyordu. Bugün photoshop yardımı ile yakınlaştırdım ve biraz efekt felan verdim cismin metal ve elips olduğunu kanıtladım termal görünüm nasıl yapılır bilmiyorum resmi buraya koydum siz kendi yetenekleriniz ile ne oluğuna bakabilirsiniz

Shoplu Hali

Ekli dosyalar

• DSC_0008.JPG
    DSC_0008.JPG
    964 KB · Görüntüleme: 119
  • Montajlı.jpg
    Montajlı.jpg
    121.1 KB · Görüntüleme: 103
Executioner
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Vallahi inanasım gelmiyor ama birazda inanasım geliyor gibi webtekno videosundada biraz kanıtlar vardı bilmiyorum kararsızım bu konularda.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende haberlerden duymuştum uzaylılar varmış ve bizim teknolijimiz onların teknolojisinin yanında mağara teknolojisi olarak kalıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru ama inandırıcı.

Vallahi inanasım gelmiyor ama birazda inanasım geliyor gibi webtekno videosundada biraz kanıtlar vardı bilmiyorum kararsızım bu konularda.
Bende onu izledim ne düşünüyorsun sence varmılar ?:2iq:

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
inanmıyodum ama şimdi bi inanasım geldi fotoğraflara bakınca :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
anlattığımı iyi oku ve fotoğrafa dikkatli bak hiç bir montaj yoktur indir iso ayarına kadar gösteriyor.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Muhabbete bakar mısın ya :D Fotoğrafını çektiğimi görüp kaçtı felan :D

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardo ınanırım daha aklının alamadığı seylerı yasadım ben hemde kaydettim telde ınanmayanlar da kendı hallerınde ezıkler :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ya cidden yazıklar olsun Türkiyenin IQ seviyesi bu mu ya bu kadar yazıya ve fotoğrafa verilen yanıt bunlar mı yıldız diyen oldu yazıklar olsun

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ya cidden yazıklar olsun Türkiyenin IQ seviyesi bu mu ya bu kadar yazıya ve fotoğrafa verilen yanıt bunlar mı yıldız diyen oldu yazıklar olsun
kardo tek akıllı düşünen ıkımızızı heralde benım yasdaıklarımı gorduklerımı anlatsam felç olcak heralde bunlar neyse soz ızlemeye gıdıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bir keresinde aynı şekilde bende görmüştüm balkonda dururken birşey aşırı derece parlıyordu içeriye seslendim falan tam onlar gelirken baktığım zaman bir yıldız kayar gibi hızlıca yok oldu

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu dünya o kadar küçük ki,dışarıda daha büyük milyonlarca gezegen var.Uzaylıların varlığına inanmayanlara söylüyorum;Siz bu küçücük dünyada yaşayıp uçsuz bucaksız uzayda başka canlılar olmadığını mı söylüyorsunuz?Bilim adamları Dünyadaki canlıların sadece %13'ünü keşfedebilmişken? O zaman gidin zombilerin varlığına inanın.
Fotoğrafa şahsen ben de inanmıyorum ama dışarıdaki varlıkları inkar etmek te ne biliyim

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu dünya o kadar küçük ki,dışarıda daha büyük milyonlarca gezegen var.Uzaylıların varlığına inanmayanlara söylüyorum;Siz bu küçücük dünyada yaşayıp uçsuz bucaksız uzayda başka canlılar olmadığını mı söylüyorsunuz?Bilim adamları Dünyadaki canlıların sadece %13'ünü keşfedebilmişken? O zaman gidin zombilerin varlığına inanın.
Fotoğrafa şahsen ben de inanmıyorum ama dışarıdaki varlıkları inkar etmek te ne biliyim
Abim veya kardeşim yaşını bilmiyorum ama Türkiye'de cahil insanlar oldukça gelişmez. Resimli kanıt gösteriyorum yıldız diyor affedersin biri dalga geçiyor yazdıklarımla. Senin teknolojin onlara göre mağara onlar insanlara show yapıyor bulutları ayrıştırdığı video var telefonu görecek teknolojisi olacak tabiki. Yıldız diyen bile var Allah yardımcıları olsun Şuraya bir Mustafa Kemal Atatürk Sözü Bırakayım...
2294394036d793dde3091d3ef7df5f62.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...