Evet büyük bir rakam değil burda zaten alıcak kişilere duyurmam dolandırılmasınlar paralarına yazık bazıları için büyük para olabiliyorhocam eğer parayı kaptırdıysanız geçmiş olsun rakam büyük değil fakat dolandırılarak giden para her zaman üzücüdür
ne zaman aldın ? adamın şuan 51 tradei var yakınsa paylaş sendebende almıştım rust için adam aynı şekilde yayında gösteriyor başkasının yazılımını aynı görünümlü ban yedirten yazılımı satıyor ban yersen iadede ederim demişti fakat etmedi çok büyük bir mebla kayıpetmedim ama yinede paraya yazık. eski admin ve 51 başarılı trade var diye aldım . ne yazıkki herşey görünen gibi değilmiş.
ban yiyince erkekler
bu adam bizimle böyle t***sak gecerek post atıyor elimizde 10dan fazla kişide dolandırdığına dair kanıt var ve yetkililer hiçbirşey yapmıyor harika mhninde diğer forumlardan bir anlamı kalmadı artık anlamış olduk
Dolandırıcı olduğumu idda edenlere bakıyorum herkes ürünü kullanmış, ürünü teslim aldıktan sonra dolandırıcılık ile suçlamanız harika seviyorum sizleribu adam bizimle böyle t***sak gecerek post atıyor elimizde 10dan fazla kişide dolandırdığına dair kanıt var ve yetkililer hiçbirşey yapmıyor harika mhninde diğer forumlardan bir anlamı kalmadı artık anlamış olduk
Post automatically merged:
attığı fotoğrafların çoğu internetten aldığı fotoğraflar bu arada ve 2-3 tane dostu sürekli mesaj atıyo fark ettiyseniz neyse ben susuyorum gelir şimdi paranla zurna yedim demeye
eski admin rankıyla milette güven verip ucdeki dt ürünleri satıp zengin olunca erkeklerDolandırıcı olduğumu idda edenlere bakıyorum herkes ürünü kullanmış, ürünü teslim aldıktan sonra dolandırıcılık ile suçlamanız harika seviyorum sizleri
Öncelikle laflarını çarpıtmaya başladın bile Memoryhackers.org forumunda hiçbir zaman admin olmadım. Ki böyle bir konuşmanın 1 tane kanıtını sunarsan bırakır giderim. Kanıtlarla gelin bana öyle konuşmakla olmazeski admin rankıyla milette güven verip ucdeki dt ürünleri satıp zengin olunca erkekler(çalışmassa iade garanti XD?)
admin olmak sadece bir sıfat değildir bana göre veteran member veya forum için grafiker olman yetkin olduğunu ve yetkililerin sana üyelerden farklı bir değer verdiğini gösterir. insanları banlama yetkin olup olması hiçbirşeyi değiştirmez yetkililer tarafından sana farklı bir rank verilmesi yeterlidir. istersen kurucu üye ol istersen support & admin tanımı için yeterlidir. neyse sen ne anlarsın ud diyerek 3 kuklanı oynatmaya devam et .d senin hakkında güzel planlarım var merak etme canım benimÖncelikle laflarını çarpıtmaya başladın bile Memoryhackers.org forumunda hiçbir zaman admin olmadım. Ki böyle bir konuşmanın 1 tane kanıtını sunarsan bırakır giderim. Kanıtlarla gelin bana öyle konuşmakla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?