ilk defa dolandırıcılık yapıp övünen birini görüyorum çok yazık :////
kanka kendin yazmışsın public diyeÖncelikle laflarını çarpıtmaya başladın bile Memoryhackers.org forumunda hiçbir zaman admin olmadım. Ki böyle bir konuşmanın 1 tane kanıtını sunarsan bırakır giderim. Kanıtlarla gelin bana öyle konuşmakla olmaz
Yıllardır bu foruma üye olan insanlar toplandık sana iftira atacaz kanki sanki. Kendini hala haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Bu arada dolandırmak sadece ürünü teslim etmemek değildir uhpep. Aynı görünümlü başka bir ürün satmakta dolandırıcılığa girer.Dolandırıcı olduğumu idda edenlere bakıyorum herkes ürünü kullanmış, ürünü teslim aldıktan sonra dolandırıcılık ile suçlamanız harika seviyorum sizleri
Aynı görünümlü başka bir ürünilk defa dolandırıcılık yapıp övünen birini görüyorum çok yazık :////
Post automatically merged:
kanka kendin yazmışsın public diyeDD
Yıllardır bu foruma üye olan insanlar toplandık sana iftira atacaz kanki sanki. Kendini hala haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Bu arada dolandırmak sadece ürünü teslim etmemek değildir uhpep. Aynı görünümlü başka bir ürün satmakta dolandırıcılığa girer.
20 TL bile olsa insan cidden haram zıkkım edip burnundan gelmesini diliyor.hocam eğer parayı kaptırdıysanız geçmiş olsun rakam büyük değil fakat dolandırılarak giden para her zaman üzücüdür
Dolandırıcı olduğumu idda edenlere bakıyorum herkes ürünü kullanmış, ürünü teslim aldıktan sonra dolandırıcılık ile suçlamanız harika seviyorum sizleri
Ağzın bal damlıyor kardeşim.. Teşekkürler bu dürüst yorumun için.Üyelerden biri şahıstan bir hile almış olayın tam olarak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ancak o kadar uzun bir süre değil. Alıcı hiç bir şekilde hileyi kullanamamış ve satıcı şahıs (scammer olduğundan ötürü) alıcıya hiç bir şekilde yardımcı olamamış ve zararını karşılamamıştı. Biraz araştırma yaparsanız konuya denk gelebilirsiniz. Copy paste hile yapabilirsin anlarım paylaşabilirsin anlarım da satmak nedir be kardeşim valorant hilesi revolex in pastesi zaten bunu bilmeyen yok
Yetkililer bu duruma bir şey yapmıyor ise bize düşen tek şey kalıyor, Bu kişiyle alışveriş yapmamak.bu adam bizimle böyle t***sak gecerek post atıyor elimizde 10dan fazla kişide dolandırdığına dair kanıt var ve yetkililer hiçbirşey yapmıyor harika mhninde diğer forumlardan bir anlamı kalmadı artık anlamış olduk
attığı fotoğrafların çoğu internetten aldığı fotoğraflar bu arada ve 2-3 tane dostu sürekli mesaj atıyo fark ettiyseniz neyse ben susuyorum gelir şimdi paranla zurna yedim demeye
Aynen öyle, çok iyi demişsin. Ben söz sahibi olabilseydim hesabını temelli kapatırdım ama sitenin farklı kuralları var sanırsam süreli olarak banlıyorlar, bunlara da gün yüzü doğuyor. Beni dolandıran kişinin de banını açmışlar. 100 TL gibi ufak bir meblağ dolandırmıştı.Hilesinin bir kaç kişiyi banlattığını öğrendiğimden beri ilişkiyi kestim Discord adresinden de çıkış yaptım normal de ilk satın alanlardan biri olacaktım sadece bekledim hilesi cidden kaliteli mi diye ve gördüm ki beş para etmezpublic kodları alıp bir iki derleyip toplayıp millete yedirmeye çalışıyor üstüne üstün sanki çok iyi bir hilesi varmış gibi fiyatlar,konuşmalar vs yapıyor en komiği de hiç bir zaman kendi hilesinin banlattığını kabul etmiyor. Ben tarafsız ve objektif bir yorum yaptım hiç hilesini kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla bu arkadaşın hilesi hiç iyi değil. Ve bir arkadaşın da dediği gibi hep aynı kişiler DC de yalamasını yapıyor...
Ağzın bal damlıyor kardeşim.. Teşekkürler bu dürüst yorumun için.
Yetkililer bu duruma bir şey yapmıyor ise bize düşen tek şey kalıyor, Bu kişiyle alışveriş yapmamak.
kendin yaptığına kanıt sunmadan kendi dünyanda dalga geçmeye devam etAynı görünümlü başka bir ürün
Nerde, neye şahit olmuşum ?@nader11ndeu de bizzat şahit oldu ve göz göre göre bişi demediler
ss leri görmüştün iade etmen lazım demiştin uhpepe ama kendi adamınız oldugu için bişi yapmadınızNerde, neye şahit olmuşum ?
aynen öyle kanka bidada asla güvenmembende almıştım rust için adam aynı şekilde yayında gösteriyor başkasının yazılımını aynı görünümlü ban yedirten yazılımı satıyor ban yersen iadede ederim demişti fakat etmedi çok büyük bir mebla kayıpetmedim ama yinede paraya yazık. eski admin ve 51 başarılı trade var diye aldım . ne yazıkki herşey görünen gibi değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?