Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
memory uı yi açıyorum waiting for action yazısından sonra lol sc yi yükleye basıyorum ancak B RECORD B RECORD yazısı geliyor ve orada kalıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Dnsjumper uygulamayı indir, kur ve aç, sol tarafta en hızlı dns yazıyor ona tıkla, testi başlat de sonra sağ alt tarafta dnsi uygula diyor ona tıkla sonra geri çık flush dns e tıkla sonra kaydet ve uygulumaya tıkla, xfprojecte aç, max 30 saniye bekleyeceksiniz ve zamanla alışacak ui ye gelip o max 30 saniye sürecek onu açıp ama hileyi karakter seçiminde veya karşılaşma ara zamanında açabilirsiniz.
İndirdiğiniz Rar dosyasını silip yenisini yükleyin ve virüs uygulamaların hepsini kapatın, tekrar aynı hatayı alıyorsanız ise aktif olan moderatörlere mesaj atabilirsin dostum.
İyi forumlar.
Dnsjumper uygulamayı indir, kur ve aç, sol tarafta en hızlı dns yazıyor ona tıkla, testi başlat de sonra sağ alt tarafta dnsi uygula diyor ona tıkla sonra geri çık flush dns e tıkla sonra kaydet ve uygulumaya tıkla, xfprojecte aç, max 30 saniye bekleyeceksiniz ve zamanla alışacak ui ye gelip o max 30 saniye sürecek onu açıp ama hileyi karakter seçiminde veya karşılaşma ara zamanında açabilirsiniz.