Çözüldü uı hile uygulama hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
memory uı yi açıyorum waiting for action yazısından sonra lol sc yi yükleye basıyorum ancak B RECORD B RECORD yazısı geliyor ve orada kalıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    52.2 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
Dnsjumper uygulamayı indir, kur ve aç, sol tarafta en hızlı dns yazıyor ona tıkla, testi başlat de sonra sağ alt tarafta dnsi uygula diyor ona tıkla sonra geri çık flush dns e tıkla sonra kaydet ve uygulumaya tıkla, xfprojecte aç, max 30 saniye bekleyeceksiniz ve zamanla alışacak ui ye gelip o max 30 saniye sürecek onu açıp ama hileyi karakter seçiminde veya karşılaşma ara zamanında açabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İndirdiğiniz Rar dosyasını silip yenisini yükleyin ve virüs uygulamaların hepsini kapatın, tekrar aynı hatayı alıyorsanız ise aktif olan moderatörlere mesaj atabilirsin dostum.
İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internet yavas ondanda olabilir arkada falan bisi iniyorsa bak benimde basıma geldi 10 dakkiada injectlıyordu gta iniyordu arkada

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İnternet hızıyla alakalı. Dosya indirirken inject etmeye çalışmıştım geçen 7-8 dakika bekledi B Record'da. Sonrasında sorunsuz injectliyor.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dnsjumper uygulamayı indir, kur ve aç, sol tarafta en hızlı dns yazıyor ona tıkla, testi başlat de sonra sağ alt tarafta dnsi uygula diyor ona tıkla sonra geri çık flush dns e tıkla sonra kaydet ve uygulumaya tıkla, xfprojecte aç, max 30 saniye bekleyeceksiniz ve zamanla alışacak ui ye gelip o max 30 saniye sürecek onu açıp ama hileyi karakter seçiminde veya karşılaşma ara zamanında açabilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...