Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.Pc yi yeni topladım işlemci i5 12. Nesil
Post automatically merged:
Monitör 165 hz olunca takılmalar oluyor monitör 1000 fps yi yansıtamıyor
Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.ekran görüntüsü nasıl ekleyebilirim direk site url si olarak ekleyince kabul etmiyor ama bu yoruma atayım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
rank kaldırıldıLol CS indirebilmen için onaylı üye olman gerek diye biliyorum onaylı üye olmak içinde 50 msj atman gerekli
Script güncel çalışıyor yanlış bilgi vermeyelim lütfendostum sc şuan outdate yani güncellenmesi lazım
Waiting for action yazısından sonra wsreborn kısmına gel hileyi yükle diyip oyuna gir ve sihirdar vadisine girince de enter'a bas yüklenip inject olacaktırMerhaba arkadaşlar bu lol sc yi nasıl kullanabilirim. Memory UI yi indirdikten sonra waiting for action diyor orayı nasıl geçebilirim sonrasında ne yapmam gerekiyor ?
malesef oyundan atıyor enter tuşuna bas diyinceMerhaba karakter seçim ekranından sonra Memory UI den indirdiğin rar dosyasının içindeki exe ye tıklayacaksın (şifresi mh), waiting for action yazısı komut satırında görününce siteden hileyi yükleye tıklayacaksın oyun başlayınca entera tıklayıp injeckt edeceksin dıt sesi gelince kullanıma hazır olur. tavsiye : Oyun ekranı çerçevesiz yaparsan daha iyi olur takılma veya oyunda çökme olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 88574
rank kaldırıldı
Şuan hilenin güncellenmesi lazım güncelleme gelmeden de kullanılmaz. (Edit: Güncellendi)
Hocam şey soracağım size, 64 bit için update yapildiktan sonra tekrar onayli uye durumuna donecek mi? TR dia master eloda normal oyuncudan cok script var daScript güncel çalışıyor yanlış bilgi vermeyelim lütfen
Waiting for action yazısından sonra wsreborn kısmına gel hileyi yükle diyip oyuna gir ve sihirdar vadisine girince de enter'a bas yüklenip inject olacaktır
000000000D hatası alıyorum vanguardı kapattım. oyun kapanıyor enter dedikten sonra bunun çözümü var mı ?1. adım : sc dosyasını çalıştır
2. adım : 2 satırlık yazı geldikten sonra 3. adım daki siteye git
3. adım :https://memoryhackers.org/cheats/lol-script-dword-wsreborn-2023.27/
4. adım sol tarafta hileyi yükle sayfasına tıkla reklam oynayı gerekir iste 5. adıma bak gerekmez ise oyuna giriş yap.
5. adım sitede 30 saniye zaman geçir ve herhangi bir reklama tıkla (reklam engelleyici antivürüs programları kapalı olması gerek)
pencereli tam ekran yani çerçevesiz moda al oyunu000000000D hatası alıyorum vanguardı kapattım. oyun kapanıyor enter dedikten sonra bunun çözümü var mı ?
yok hocam yine atıyor. Çerçevelidede tam ekranda da atıyorpencereli tam ekran yani çerçevesiz moda al oyunu
düz mü kullanıyorsun yoksa belirli bir config yükledin mi ? ve normalde kaç fps alıyorsun .yok hocam yine atıyor. Çerçevelidede tam ekranda da atıyor
Hile nasıl kullanılır kısmında ki gibi yaptım. Ve 1000 fps alıyorum da 144 e sabitledimdüz mü kullanıyorsun yoksa belirli bir config yükledin mi ? ve normalde kaç fps alıyorsun .
Monitör 165 hz olunca takılmalar oluyor monitör 1000 fps yi yansıtamıyordostum 1000 fps aldığına emin misin ? 1000 fps oyun içinde alıyorsan neden sabitledin 1k fpsde hiç bir hile çökme sorunu yaşamaz