Ülke neden gelişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ülkenin neden hala küresel bir güç değilde bölgesel bir güç olmasının nedenlerini sıraladım sırf linç etmek için linç etmeye çalışmayın lütfen siz istesenizde istemesenizde maalesef ülkemiz hala gelişmiş bir ülke değil

bu konuyu açarken herhangi bir art niyetim yoktur sadece ülkenin eksiklerinden bir kaç tanesini belirtmek istedim umarım banlanmam isimde vermedim yani

nedenleri
1-Siyaset kavgaları (ülke bölunmuş durumda parti ismi vermiyeceğim artık insanlar bilgilerine göre değil tuttuğu a partisi veya b partisine göre yargılanıyor)
2-Ülkede fikir çok icraat yok (ülkede o kadar zeki insan var ama iş çıkaran yok)
3-Berbat eğitim sistemi (tarih kitaplarında atatürkün nerdeyse ismi dahi yok 9.sınıf için)
4-Dini siyasete karıştıyorlar (yine isim vermiyeceğim geçitiğimiz dönemlerde siyaset adamları kıldıkları namazlarla övünüyorlardı)
5-Herkes çok bilmiş (herkes kendi tuttuğu partinin en iyisi olduğunu ve hatasız olduğunu düşünüyor)
6-Sorgulamayan nesil (kimse sorgulamayı bilmiyor kim sorgulamaya çalışsa go to silivri oluyor)
7-Suriyelilere olan iyi niyetimiz (ben ırkçı değilim ama onlar burda yatarken onların ülkesinde savaş oluyor düşünün bizim dedelerimiz eğer savaş varken ülkeden kaçsalardı biz ne halde olurduk ve daha geçtiğimi günlerde suriyeliler genç bir kızı tecavüz etti)
8-Aptal ünlüler bunu anlatmaya gerek yok aleyna tilki gibilerin haberlere çıktığı bir ülkede ne desem az
daha eklemediğim bir çok şey onları eklersem siyaset yapmış olurum ve maalesef bu forumda yasak siyast yapmak

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bana Göre Ülkenin Geliştiği Tek Yer Savunma Sanayi

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bunu eleştirmenin ülkenin eksiklerini ortaya koymanın bir anlamı yok.Balık baştan kokar diyeceğim devamına gerek yok

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
katılıyorum sana ve haklısında ülke böle giderse bir nebze bile ilerleyemeyeck aksine gerileyecek
okul sistemi ölmüş zaten anca cami yapıp halka biz bunu yaptık diyorlar halk ise koyun gibi bir şey diyemiyor

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
eğitime değilde dindarlığa money veren bir reisimiz var

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Siyaset ve benzeri şeyler fprum kurallarına aykırı yakın zamanda konun siliceklerdir.

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Çünkü neden olmasın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ne yani eksikleri sayarak ülke mi gelişecek?
O şöyle bu böyle şu şöyle diyeceğine kendimize bakalım.
Hangi ülkede olursan ol eksiklikler her zaman vardır. Türkiye şuanda gelişmekte olan bir ülke.
Gelişmiş dediğin amerikada evsiz sayısını bir araştır. Üstüne "Minimum Wage" sistemini yabancı ülkelerdeki durumunu araştır. Sonra çok şükür dersin. Ayrıca sağlık sektörümüz diğer sektörlere bakarak gelişmiş durumda. Eksik herzaman olacaktır. Umarım eksiklerimizi azaltırız. Ancak her seferinde türkiye böyle türkiye şöyle diyip ağlayarak hiç bişey elde edemezsin sadece ağlamaya devam edersin.
Sen amerikada ameliyat ol bakalım kaç maaşını vereceksin.
Ör: Amerikada 6.000 Dolarlık bir ameliyat masrafı Türkiyede 0 TL Oradaki maaşlar bizim gibi değil diyeceksin ama minumum wage ile o ameliyatı olamazsın. Türkiyede devlet karşılıyor.
Eleştirmek yerine ne yapabilirim deseydik zaten böyle devam etmezdik.

Edit: Ben herşey iyi demiyorum ama kimi duysam ülke şöyle ülke böyle diyor yeter artık ağlamayı kesin. Ben ne yapabilirim diye atağa geçin lütfen.

Son düzenleme:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Ülke Gelişmiyor Derken bi kaç kez düşünün önce yazın

Üye
7 HİZMET YILI
Ülke eelden gidiyeeeeeeaahhhh :D
Post automatically merged:

Ne yani eksikleri sayarak ülke mi gelişecek?
O şöyle bu böyle şu şöyle diyeceğine kendimize bakalım.
Hangi ülkede olursan ol eksiklikler her zaman vardır. Türkiye şuanda gelişmekte olan bir ülke.
Gelişmiş dediğin amerikada evsiz sayısını bir araştır. Üstüne "Minimum Wage" sistemini yabancı ülkelerdeki durumunu araştır. Sonra çok şükür dersin. Ayrıca sağlık sektörümüz diğer sektörlere bakarak gelişmiş durumda. Eksik herzaman olacaktır. Umarım eksiklerimizi azaltırız. Ancak her seferinde türkiye böyle türkiye şöyle diyip ağlayarak hiç bişey elde edemezsin sadece ağlamaya devam edersin.
Sen amerikada ameliyat ol bakalım kaç maaşını vereceksin.
Ör: Amerikada 6.000 Dolarlık bir ameliyat masrafı Türkiyede 0 TL Oradaki maaşlar bizim gibi değil diyeceksin ama minumum wage ile o ameliyatı olamazsın. Türkiyede devlet karşılıyor.
Eleştirmek yerine ne yapabilirim deseydik zaten böyle devam etmezdik.
Babamın kanser ilacına aylık 2050 TL verdiğim doğrudur.Neyseki 6000 dolar vermıyorum.ahaha şaka gibisin !

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
dışarıya bir şeyler satmadığımız için dolara bağlı bir ülke olduğumuz için işsizlik hat safa da olduğu için ama her şey güzel olur inşallah allah sonumuzu hayır etsin

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bence çok uzağa gitmişsiniz. "VAC atıyor kullanmayın, doğru düzgün hile yapın insanlara bilerek ban yedirttiriyorsunuz, PUBG de sadece esp kullandım ban yedim, hile fix yemiş kullanmayın, hile çalışmıyor Admin el atın şuna" gibi ifadelerle gelen konuyu bilmeyip anladığını sanan ve artistlik peşinde olan, hemen soluğu burada alıp konu açıp şikayet eden saygısız, düşüncesiz ve ön yargılı insanlar yüzünden gelişmemesi çok normal.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çok basit üretmiyoruz bizden bir b*k olmaz. Gen kalitemizde avrupalılara göre çok kötü
kardeşim üretmiyoruz diyorsunda heralde görmüyosun yerli silahlar iha siha altay tankı atak helikopteri som füzesi zırhlı araçlarımız ve daha sayamayacağım birçok yerli silah bunları satın mı alıyoruz birde üretmiyoruz diyorsun
Post automatically merged:

Ben Eminim Takip Eden Birisiyim :)
doğru kardeşim en geliştiğimiz yer savunma sanayi son dönemlerde epey gelişme katettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...