sorgulamayan nesil maddesinde seni anlatmıştım bak bir istersenBunu eleştirmenin ülkenin eksiklerini ortaya koymanın bir anlamı yok.Balık baştan kokar diyeceğim devamına gerek yok
trueeğitime değilde dindarlığa money veren bir reisimiz var
siyaset yapmıyorum eğer ülkenin durumunu belirtmek siyaset ise bir an önce kaldırılsınSiyaset ve benzeri şeyler fprum kurallarına aykırı yakın zamanda konun siliceklerdir.
Sorgulaman ülkenin gelişmesine yardımcı oluyorsa devam sen devam etsorgulamayan nesil maddesinde seni anlatmıştım bak bir istersen
kardeşim adamsın 8-Aptal ünlüler bunu anlatmaya gerek yok aleyna tilki gibilerin haberlere çıktığı bir ülkede ne desem azsorgulamayan nesil maddesinde seni anlatmıştım bak bir istersen
Babamın kanser ilacına aylık 2050 TL verdiğim doğrudur.Neyseki 6000 dolar vermıyorum.ahaha şaka gibisin !Ne yani eksikleri sayarak ülke mi gelişecek?
O şöyle bu böyle şu şöyle diyeceğine kendimize bakalım.
Hangi ülkede olursan ol eksiklikler her zaman vardır. Türkiye şuanda gelişmekte olan bir ülke.
Gelişmiş dediğin amerikada evsiz sayısını bir araştır. Üstüne "Minimum Wage" sistemini yabancı ülkelerdeki durumunu araştır. Sonra çok şükür dersin. Ayrıca sağlık sektörümüz diğer sektörlere bakarak gelişmiş durumda. Eksik herzaman olacaktır. Umarım eksiklerimizi azaltırız. Ancak her seferinde türkiye böyle türkiye şöyle diyip ağlayarak hiç bişey elde edemezsin sadece ağlamaya devam edersin.
Sen amerikada ameliyat ol bakalım kaç maaşını vereceksin.
Ör: Amerikada 6.000 Dolarlık bir ameliyat masrafı Türkiyede 0 TL Oradaki maaşlar bizim gibi değil diyeceksin ama minumum wage ile o ameliyatı olamazsın. Türkiyede devlet karşılıyor.
Eleştirmek yerine ne yapabilirim deseydik zaten böyle devam etmezdik.
ondan bile tam emin değiliz aslındaBana Göre Ülkenin Geliştiği Tek Yer Savunma Sanayi
kardeşim üretmiyoruz diyorsunda heralde görmüyosun yerli silahlar iha siha altay tankı atak helikopteri som füzesi zırhlı araçlarımız ve daha sayamayacağım birçok yerli silah bunları satın mı alıyoruz birde üretmiyoruz diyorsunÇok basit üretmiyoruz bizden bir b*k olmaz. Gen kalitemizde avrupalılara göre çok kötü
doğru kardeşim en geliştiğimiz yer savunma sanayi son dönemlerde epey gelişme katettikBen Eminim Takip Eden Birisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?