Seçkin Üye
Ülke eelden gidiyeeeeeeaahhhh
Post automatically merged:
Babamın kanser ilacına aylık 2050 TL verdiğim doğrudur.Neyseki 6000 dolar vermıyorum.ahaha şaka gibisin !
Ekonomimiz güzel gekısıyor amerikan başkanı ekonominizi mahvedeceğiz dediği gün dolar tarih rekoru kiriyor ama amerikan başkanı bunu rusyaya yapamaz neden çünkü rusya gelişmiş bir ülke istersen sen düşünÜlke Gelişmiyor Derken bi kaç kez düşünün önce yazın
Dolar Değil Dışa Bağlı Bir Ülkeyizdışarıya bir şeyler satmadığımız için dolara bağlı bir ülke olduğumuz için işsizlik hat safa da olduğu için ama her şey güzel olur inşallah allah sonumuzu hayır etsin
gadaşım anlama sorunun var herhal he dolara bağlı olmak he dışa bağlı olmak sen dolara bağlı olunca dışa bağlı oluyosun zatenDolar Değil Dışa Bağlı Bir Ülkeyiz
sence bu ülke sadece dolar'la mı ilerliyorEkonomimiz güzel gekısıyor amerikan başkanı ekonominizi mahvedeceğiz dediği gün dolar tarih rekoru kiriyor ama amerikan başkanı bunu rusyaya yapamaz neden çünkü rusya gelişmiş bir ülke istersen sen düşün
@LmaR sen herhalde bu yazıyı yazdığın bilgisayarı cebinde taşıdığın telefonu evde izlediğin televizyonu bindigin arabayi sekerle aliyorsun bunlar dolarla alınmıyormu ülkeye
artık ne kadar para kazanıyorsan ama bizim gibi orta gelirli halkı dolar aç bile bıraktırıyorparayla alıyorum çalışarak emek harcıyarak ve gayet'de memnunum dolar 10tl dahi olsa beni etkilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?