- Yasaklandı
-
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
lolde ki gold olayı sürekli artan ve artış hızı bellı olmayan bir değer ayrıyeten bır çok şekılde ek gold da gelıyor çok degısken bır degerı var cheat engıne kullanmayı ıyı bılen bırısı yapabılır tabi ki neden olmasınbununla napıyoruz hacı goldu falan taratıp kafamıza göre sayı mı yazıyoruz lolde nasıl kullanbiliriz ?
LoL dediğimiz şeydeki veriler 0 ve 1 kodlarından oluşur ve bir sürü veri dalgası var 0 değerine ait bir sürü değer bulunabılır önemli olan 0 dan sonra ne değer aldığıdır ki bu şekilde o birsürü 0 değerini filtreleyebilmemiz gerek filtreleyemezsek işimiz sabahtan akşama kadar o 0 değerleriyle oynamak olacaktır ve kımı zaman oyun crash verıcek ve biz bunları yapana kadar oyun bıtmıs olacakoyun başlar başlamaz gold artışı olmuyor ve ayrıca sabit bir goldun oluyor. gold artışı başlamadan önce 1.5 dakikalık süreç içerisinde al sat yaparak değeri bulup değiştirme imkanımız var o halde ama bunun tespit edilmesi kolay sanıyorum
heh bak al sat olabılır onu görmemısım kusura bakmaoyun başlar başlamaz gold artışı olmuyor ve ayrıca sabit bir goldun oluyor. gold artışı başlamadan önce 1.5 dakikalık süreç içerisinde al sat yaparak değeri bulup değiştirme imkanımız var o halde ama bunun tespit edilmesi kolay sanıyorum
neyı nasıl yapılacagına dair kankaNasıl yapılıcağına dair video gelseydi güzel olurdu ama genede ellerine sağlık dostum
açar.kernel var mı içinde hazır scriptleri açabilir mi ?
Yapımda emeği geçen herkeze bende teşekkür ederimemegınıze saglık teşekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?