Onaylı Üye
Aslında aşırı zor değil sadece bölümüm ingilizce ve sınavlarda soruları anlamadım bu yüzden düşük aldım yoksa türkçeye çevirince rahat çözüyorum ama bilmiyorum ki ya morelim bozuk seni de korkutmıyım yaparsın yakorkutma kanka yav ben de bilgisayar programcılığındayım mühendisliğe geçmeyi düşünüyorum elbet buradan çok daha zordur ama yıkıp geçmesin bizi :d
Hazırlık okumadın mı dostum zayıf ingilizce ile elbette ilerletilmez o bölümAslında aşırı zor değil sadece bölümüm ingilizce ve sınavlarda soruları anlamadım bu yüzden düşük aldım yoksa türkçeye çevirince rahat çözüyorum ama bilmiyorum ki ya morelim bozuk seni de korkutmıyım yaparsın ya
Kanka hazırlık okudum ama ya abi öğretmediler ki fizikte ki terimleri falan hep genel ingilizce gördükHazırlık okumadın mı dostum zayıf ingilizce ile elbette ilerletilmez o bölüm
Vardı aslında bölüme de çok ilgim var fakat ne bileyim hayal kırıklıgına ugradım yanlıs mı yaptım acaba diye düşünmeye basladımKendini ileriye dönük nasıl görüyorsun bilmiyorum fakat gerçekten inancın yoksa boşa vakit kaybetmenin manası yok. Farklı başarılı olacağın bölümlere yönelmek daha doğru olacaktır.
korktum 1 tık :cEvet arkadaslar merhaba ben bilgisayar müh 1.sınıf öğrencisiyim ve maalesef ilk dönem berbat bitti vizelerden yüksek almama rağmen finallerden +41 şartı var ve ben bundan dolayı 3 dersten kaldım ortalamam 1.75 sınıfta falan kalma nasıl veya sizce yanlış bölüm mü seçmişim çok kararsızım bırakmayı bile düşünüyorum ne yapmalıyım sizce büyük hevesle gelmiştim fakat morelim aşırı bozuk hayal kırıklığı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?