Üniversite okunmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sizce üniversite gerekli mi? Gerekliyse hangi şehirde veya hangi üniversitelerde okunmalı? Çünkü iyi bir üniversite değilse boşa okunuyor gibi bir algı var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yani bu gidiceğin bölümle de alakalı Sözel Misin Sayısal mı Eşit Ağırlık Mı Ne bölüm istiyosun hayatına nasıl yön vermek istiyosun örneğin Ben Eski Şehir Anadolu universitesinde gastronomi okuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Erzincanda okunmaz hocam bunu diyebilirim sadece

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sizce üniversite gerekli mi ? gerekliyse hangi şehirde veya hangi ünilerde okunmalı çünkü iyi bir üni değilse boşa okunuyor gibi bir algı var
Kişiden kişiye göre değişir bu olay kimisi üni okur kimisi ilkokul terk ileriye dönük bir hedefin varsa tabii ki okuyabilirsin sistemi bu hale getirdikleri için istihdam yok ülkede üni okuyanlar atanamıyor o yüzden üniye boş bakıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yazılım mühendisliği tek hayalimdi ama nasip olmadı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gerekli çünkü hayatı öğreniyorsun ne okuduğun önemsiz. deniz kenarı biyerde oku

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sizce üniversite gerekli mi ? gerekliyse hangi şehirde veya hangi ünilerde okunmalı çünkü iyi bir üni değilse boşa okunuyor gibi bir algı var
Dersten daha çok sosyal anlamda bahsedebilirim çünkü o konuda üniversitede kendimi çok geliştirdim. Şöyle örnek vereyim lise hayatım boyunca pek arkadaşı olmayan bir tip olarak üniversitede kafa dengi biri olup hazırlık senende güzelce eğlenebilmek sana sosyalliği katar.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
reis çok genel bir soru olmuş eğer sayısalcıysan ve akranlarından iyiysen tıp düşünebilirsin dünyadaki nerde okursan oku iş bulabileceğin tek şey tıp ama sözelciysen bim kasiyerliği tam sana göre :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer benim gibi babadan zenginsen git derim bilgisayar mühendisliği okduum itü bilgisayar mühendisliği mezun olup amerika da farklı bir üniversite de yazılım olarak okudum sonra staj olarak slikon vadisinde yaptım stajı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
lisenin ve üninin işlevsiz olduğu gerçeği değişmez ama onlar olmadan da olmuyor kesinlikle seni yurt dışında yaşatıcak bi iş bölümünü seçmen daha yararına olur. bi yerde bi açık tespit et ve o açığı kapat. her zaman işe yarar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Diploma ve network için okunur hocam . Bilindik ünilerde okumanın çok fazla getirisi oluyor . Sabancı da okuyan birkaç arkadaşım bulunuyor . Üniversitesin onlara sağladığı imkan çok başka bu yönden üni tercihi önemli .

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence üni dünyanın en güzel şehi ama eskişehir veya izmir gibi yerlerde okuyana tabi bide ortsmı iyi olucak güzel sanatlar gibi mesela

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka istedigin bölüme baglı üni tercihi gerçekleştirmen daha mantıklı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence üniversite oku ama iyi bir üniversite oku mesela bilkent gibi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
üniversiteyi kendine okul olarak düşünme vizyon olarak düşün hayatta hep kendine bişeyler katmaya çalış bence o ortamı gör

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum kesinlikle iyi bi sıralamaya giremediysen bu devirde mantıksız

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka okuyacaksan yaşamak istiyorsan ankara izmir antalya muğla eskişehir gibi yerlerde oku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...