Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üniversite bence gerekli en azından 2 yıl okuyup diploma almak gerekiyoe tabi çalışıp 4 yıllık 6 yıllıkda gidilebilir tabi ben yaşadığım şehiri tercih edetim farketmiyor yani hangi üni olduğu
Ortamı için soruyorsan kalabalık güzel bir yerde okumanı tavsiye ederim. Fakat hayat için diyorsan tamamen modern kölelik. Eğer kendini geliştirdiğini düşünüyorsan farklı dallara yönelebilirsin.
üniversite okumak için okunmamalı zaten yanlış düşünce anlayışı kendine geliştirmek gibi gayretin varsa bunuda okuyarak ya da bir yerde çalışarak geliştirebilirsin sadece amaç önemli bir şeyi yapmak için değil de amaçlar için okunmalı veya çalışmalı
herkesin imkanı bir değiş şayet kendi işini kurma imkanın varsa boşuna okuma çok daha fazlasını kısa sürede kazanırsın para olarak bahsediyorum lakin bilgisiz de kalmamak için sadece iş hayatı değil kitap vs şeyleri okumanı isterim tabi ki okul=bilgi değildir