donanım arşivinin ve pc hocasının sistemlerine baka bilirsin oyun odaklı ve diyat performans ürünleriÜniversitede kullanmak için iyi işlemcisi iyi ram i ve ekran kartı iyi olan pc önerisi, bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim
Bütçe Max : 7 BİN
İtopyada Güzel Sistemler Var Birkaç Önermelik Sistem;Üniversitede kullanmak için iyi işlemcisi iyi ram i ve ekran kartı iyi olan pc önerisi, bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim
Üniversitede kullanmak için iyi işlemcisi iyi ram i ve ekran kartı iyi olan pc önerisi, bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim
Üniversitede kullanmak için iyi işlemcisi iyi ram i ve ekran kartı iyi olan pc önerisi, bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim
Kullnacağın programlar nedir ? Ben üniversitede Autocad ve Solidworks tarzı uygulamalar kullandığımdan acer laptopu işimi fazlasıyla gördü
Kanka Adama 4gb Ram Yetmezki İyi Ram Demiş Hiç Yoktan 8 Veya 8x2 Fln Bişe BulsaymışsınASUS X543UA-GQ3093T/i3-6100U/4GB RAM/1TB HDD/IHD/15.6 HD/Win10 Laptop Silver
ömürlük al kullan asusa bişey olmaz
kusura bakma kral ben bunu önderdim kullandıgım içinKanka Adama 4gb Ram Yetmezki İyi Ram Demiş Hiç Yoktan 8 Veya 8x2 Fln Bişe Bulsaymışsın
excalibur,msı,monster bunları öneririmÜniversitede kullanmak için iyi işlemcisi iyi ram i ve ekran kartı iyi olan pc önerisi, bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap